Főoldal>Exkluzív ingatlanok>2 csodás lakás a Parlament mellett
Exkluzív ingatlanok

2 csodás lakás a Parlament mellett

Sziasztok! Exkluzív ingatlanok posztunkban a Central Home aktuális kínálatából válogatunk nektek egy-egy figyelemreméltó, csodás ingatlant

Budapesten, A Parlament és a Duna szomszédságában a Zoltán utcában a jó állapotú, tégla építésű, polgári liftes házban található ez 2. emeleti, 79 nm-es, csendes belső udvarra néző csodás lakás.

A 2014-ben teljes körűen felújított, berendezett ingatlan két bejárattal rendelkezik, egyik a lift felől, másik a hátsó cselédlépcsőn keresztül. Emiatt két teljesen különálló lakás lett benne kialakítva, amelyek külön mérőkkel rendelkeznek.
Az első lakás 43 nm alapterületű, amelyen helyett kapott egy nagyon szép amerikai konyhás nappali, egy csodás hálószoba, továbbá egy előszoba, egy fürdőszoba és WC.  Ez a lakás a lift felől közelíthető meg.
A második lakás 36 nm-es és szintén 2 szobás, amelyben egy hangulatos amerikai konyhás nappalit, nagyon szépen berendezett hálószobát, külön kialakított WC-t és fürdőszobát. Ez a lakás a lépcső felől közelíthető meg.

Szükség esetén a fal lebontásával újra egybenyithatóak ezek a csodás lakások. 

Befektetés szempontjából kiváló választás ez az ingatlan, mivel bejáratott profilokkal rendelkezik a legnépszerűbb szálláskereső portálokon, amelyek a lakással együtt eladóak. Ezek mellett a tömegközlekedés szempontjából is kitűnő az ingatlan elhelyezkedése, mivel a 2-es villamos és 2-es metró megállója is 100 méteren belül található.

no images were found

 


Ha érdekel a bemutatott ingatlan vagy eladó/kiadó lakást keresel fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu