Főoldal>Exkluzív ingatlanok>Dalszínház utcai csillogás
Exkluzív ingatlanok

Dalszínház utcai csillogás

Sziasztok! Exkluzív ingatlanok posztunkban a Central Home aktuális kínálatából válogatunk nektek egy-egy figyelemreméltó, csodás ingatlant. Nézegessétek kedvetekre!

 

Budapesten, a Dalszínház utcában eladó egy gyönyörű, Operára néző luxuslakás. Az ingatlan egy klasszikus, nagypolgári, liftes  ház 1. emeletén helyezkedik el. Ez az exkluzív, 113 négyzetméter alapterületű, budapesti lakás előkelő, magas színvonalon lett felújítva. Az egyedileg készített elemek az itt lakók minden kényelmét kiszolgálják. A páratlan ingatlan nappalival és 3 hálószobával, valamint 2 fürdőszobával rendelkezik. Az igazi luxushoz elengedhetetlen egy kis tér, ahol kiengedhetünk a fárasztó napokon, a lakás pedig egy nem is kicsi, 12 négyzetméteres erkéllyel rendelkezik, ahová nyugodtan elvonulhatunk a gondolatainkkal.

A minden igénynek megfelelő eladó budapesti ingatlan ideális a kényelem és luxus kedvelőinek, illetve azok számára, akik a belváros forgatagát is élvezik, de egy csendes, gyönyörű lakásba szeretnének hazatérni.

 

no images were found

 


Ha érdekel a bemutatott ingatlan vagy eladó/kiadó lakást keresel fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu

Ossza meg ismerőseinek!