Főoldal>Exkluzív ingatlanok>Egy darabka történelem
Exkluzív ingatlanok

Egy darabka történelem

Sziasztok! Exkluzív ingatlanok posztunkban a Central Home aktuális kínálatából válogatunk nektek egy-egy figyelemreméltó, csodás ingatlant. Nézegessétek kedvetekre!

 

Feszty Adolf építész tervei szerint, és irányításával épült 1881-1883 között Herzl Tivadar megrendelésére ez az igazán pazar, fényűző villa Budapesten, az Andrássy úton. A tulajdonosok között volt a Koháry család, és a Szász-Coburg-Gothai hercegek. 1945-46 között itt élt Magyarország miniszterelnöke Tildy Zoltán, ekkor ideiglenes kormányfői rezidenciává minősítették. 

Mára teljes rekonstrukción esett át az exkluzív belvárosi ingatlan, de minden részlete az eredeti állapotot tükrözi. A munkálatok során négy luxuslakás került kialakításra a legmagasabb igényeknek megfelelően. Az alagsorban teremgarázs, raktárak, irodák, wellness részleg pezsgőfürdővel és szaunával,  valamint borospince épült.

Az épület belső kertje lenyűgöző park módjára lett kialakítva, szökőkút és szebbnél szebb különleges növények díszítik. A pihenőpadokkal ellátott kis lugasban gondtalanul élvezhetjük a csendet, mely kimagasló értéket képvisel Budapesten.

Ez a csodás, egyedi ingatlan az Andrássy út által lesz teljes. Máshol nem is lehetne elképzelni egy ilyen kiemelkedő múlttal rendelkező épületet. Az Andrássy út, mely a világörökség részévé vált, a Belvárost köti össze a Városligettel, így nagyon fontos szerepe van, végig kíséri a földalatti vasút, mely segítségével pillanatokon belül eljuthatunk bárhova. De ha nem szeretnénk messzire menni, úgy is bőségesen válogathatunk éttermek, üzletek, kávézók, programlehetőségek között.

 

no images were found

 


Ha érdekel a bemutatott ingatlan vagy eladó/kiadó lakást keresel fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu