Főoldal>Exkluzív ingatlanok>Eladó lakás a Palotanegyed legszebb részén
Exkluzív ingatlanok

Eladó lakás a Palotanegyed legszebb részén

Legújabb “Exkluzív ingatlanok” bejegyzésünkben a Central Home aktuális választékából mutatunk be egy-egy ellenállhatatlan, káprázatos lakást, ami reméljük Nektek is ugyanannyira tetszik, mint nekünk!

Eladó a Palotanegyed legszebb részén, a Krúdy Gyula utcában egy két önálló lakássá alakított ingatlan. A teljes körűen felújított lakás egy liftes társasház 2. emeletén található. A lakás luxus jegyeit szem előtt tartva lett felújítva. Az ingatlan a Krúdy Gyula utca sétáló szakaszán található, egy belső nagy fákkal szegélyezett udvarra néz, így rendkívül nyugodt és csendes és a nap nagy részében világos. 

Az ingatlan 85 négyzetméter alapterületű, 3 különnyíló szobával rendelkezik.

A lakóépületet a 2000-es években kívülről hőszigeteléssel látták el és a homlokzatot is felújították. A mai érvényben levő szabványoknak és rendelkezésnek megfelelően egy Immergas Vitrix kondenzációs 24KW-os kombi fali kazán került beépítésre. A lakásokat belsőépítész tervezte a mai kor igényeinek megfelelően. A közös költsége 13.500Ft, amely tartalmazza a felújítási alapot, a ház működéséhez szükséges költségeket valamint a szemétszállítási díjat. 

Irányár: 96.900.000 Ft

no images were found


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu