Főoldal>Exkluzív ingatlanok>Exkluzív lakás a IX. kerület legjobb részén
Exkluzív ingatlanok

Exkluzív lakás a IX. kerület legjobb részén

Sziasztok! Exkluzív ingatlanok posztunkban a Central Home aktuális kínálatából válogatunk nektek egy-egy figyelemreméltó, csodás ingatlant. Nézegessétek kedvetekre!

Budapest IX. kerületében, a Fővám térhez és a Ráday utcához közel, a Petőfi híd lábától 150 méterre, a Lónyay utcában található ez a csodás, 119 nm-es ingatlan, amely szép és jó állapotú polgári ház  1. emeletén helyezkedik el.

A lakásban egy tágas előszoba található, amelyből 2 gyönyörű hálószoba, hatalmas, bámulatosan berendezett amerikai konyhás nappali és az egyik fürdőszoba nyílik. Továbbá az ingatlan rendelkezik még 2 fürdőszobával és egy hálószobával, amelyből erkélyre juthatunk el. ű

A tágas terekkel rendelkező budapesti lakás 2017-ben teljes körű műszaki és esztétikai felújításon esett át, minden igényt kielégítő luxus kivitelben. Beletartozik a teljes nyílászárók cseréje (3 rétegű üvegezés a 8 kamrás műanyag nyílászárókban), a fűtés korszerűsítése, a falak hangszigetelése, a teljes villany és vízvezetékek, a gyönyörű és modern konyha (Whirlpool gépek) és fürdőszobák felújítása (hidromasszázs kád), valamint a minőségi burkolatok és bútorok. A lakásban található bútorok és műszaki felszerelések a vételár részét képezik.

A budapesti lakás elhelyezése kiváló, a 4-es és 6-os  jelzésű villamosok, valamint az M3-as metró vonala gyorsan elérhető, akár éjszaka is. Az ingatlan közelében található a Vásárcsarnok, kisbolt, pub, kávézó, cukrászda, gyógyszertár, melyek mind kényelmesebbé teszik a mindennapi életet és a szórakozási lehetőségek is kimeríthetetlenek. 

no images were found

 


Ha érdekel a bemutatott ingatlan vagy eladó/kiadó lakást keresel fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu