Főoldal>Exkluzív ingatlanok>Exkluzív lakás az V. kerületben
Exkluzív ingatlanok

Exkluzív lakás az V. kerületben

Sziasztok! Exkluzív ingatlanok posztunkban a Central Home aktuális kínálatából válogatunk nektek egy-egy figyelemreméltó, csodás ingatlant. Nézegessétek kedvetekre!

Prémium lakást kínálunk eladásra Budapest belvárosának szívében, a Sas utcában. A Bazilikához közel található ingatlan egy utcafrontról már teljesen felújított, Lechner Ödön által tervezett szecessziós műemlékházban található.  Ha belépünk a lépcsőházba, áthat bennünket történelmi múltunk, a XIX. század nosztalgikus hangulata. Itt volt kiváló építészünk, Ybl Miklós 1891-es ravatalozása is. 

Ez a csodás eladó lakás utcai nézetű, a második emeleten helyezkedik el, 62 négyzetméter területén egy szoba került kialakításra, valamint konyha és fürdőszoba. Teljes mértékben bútorozott, illetve gépesített ez a budapesti ingatlan, egy igazán exkluzív nagypolgári lakás. Jelenleg rövid- és hosszútávú bérlők számára van kiadva, szinte maximális kihasználtsággal, de bárki számára ideális otthont is nyújthat. Befektetők számára szintén érdekes lehet ez az ingatlan, mivel közvetlenül mellette eladó egy teljes körűen felújított 102 négyzetméteres lakás, mely kívánság és igény szerint könnyen egybenyitható vele.

Ha egyedi kialakítású, igényes álomotthonra vágysz, ez a neked való ingatlan! Ilyen gyöngyszemet ritkán találni a belvárosnak ezen a környékén.

no images were found

 


Ha érdekel a bemutatott ingatlan vagy eladó/kiadó lakást keresel fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu