Főoldal>Exkluzív ingatlanok>Exkluzív nagypolgári lakás Bazilika környéki műemlékházban
Exkluzív ingatlanok

Exkluzív nagypolgári lakás Bazilika környéki műemlékházban

Legújabb “Exkluzív ingatlanok” bejegyzésünkben a Central Home aktuális választékából mutatunk be egy-egy ellenállhatatlan, káprázatos lakást, ami reméljük Nektek is ugyanannyira tetszik, mint nekünk!

Prémium lakás a Belváros szívében!
A Bazilikához közel egy utcafrontról már teljesen felújított, Lechner Ödön által tervezett műemlékházban eladó egy 102 négyzetméteres utcai nézetű, második emeleti, kétszobás, bútorozott, gépesített, exkluzív nagypolgári lakás.

Ha belépünk a lépcsőházba, áthat bennünket történelmi múltunk, a XIX. század nosztalgikus hangulata. Itt volt kiváló építészünk, Ybl Miklós 1891-es ravatalozása.

A lakás jelenleg rövid- és hosszútávú bérlők számára van kiadva, szinte maximális kihasználtsággal. Befektetőknek érdekes lehet, hogy közvetlenül mellette eladó egy 62 négyzetméteres, szintén teljes körűen felújított stúdiólakás, mely kívánság és igény szerint könnyen egybenyitható a nagy lakással. A felújításról a teljes tervdokumentáció (falban futó csövek, vezetékek cseréje) fotókkal együtt rendelkezésre áll.

Ha egyedi kialakítású, igényes álomotthonra vágyik a Belváros szívében, tekintse meg ezt az ingatlant, mert ilyen gyöngyszemet ritkán talál a Bazilika környékén!

Irányára: 158.600.000 Ft

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu