Főoldal>Exkluzív ingatlanok>Gyönyörű belvárosi luxus lakás
Exkluzív ingatlanok

Gyönyörű belvárosi luxus lakás

Sziasztok! “Exkluzív ingatlanok” bejegyzésünkben a Central Home aktuális választékából mutatunk be egy-egy ellenállhatatlan, káprázatos lakást, ami reméljük Nektek is ugyanannyira tetszik, mint nekünk!  

Megvételre kínálunk a XIII. kerületben a Visegrádi utcában egy  83 négyzetméter alapterületű, felújított ingatlant. 
A lakás elrendezése kiváló, egy hosszú előszobából nyílik egy gyönyörű fürdőszoba, és egy tágas amerikai konyhás nappali, a nappaliból pedig a  két hálószoba, mely egyikéhez külön fürdőszoba is tartozik. 
A felújítás során esztétikus, minőségi alapanyagokat használtak, a berendezés is lakberendező segítségével történt, mely a vételár részét képezi. 
Az ingatlan, ahogy fent említettük, nemrég teljes körű felújításon esett át, mely magában foglalta a smart home rendszer kiépítését. 
Az okosotthon technikai megoldások együttese, amelyek többé kevésbé egymással együttműködve lehetővé teszik a házban működő különböző rendszerek és alrendszerek központi irányítását. A technikai megoldások segítségével irányíthatják akár távolról, az interneten keresztül a hűtő- és fűtőrendszert, a garázsajtót, az ablakredőnyt, a különböző háztartási gépeket, a biztonsági rendszert. Képes érzékelni a környezetét, valamint a belső állapotokat, és a ház különféle elektromos rendszereit úgy irányítani, hogy azok a lehető leghatékonyabban működjenek.
A lakás egy átlagos állapotú, liftes társasház 4. emeletén található. Pozitívum, hogy a háznak van 19 millió Ft tartaléka amit a belső felújításra különítettek el, illetve már szerződtek is a felújításra, így rövidesen gyönyörű belső térrel fog rendelkezni.
Elhelyezkedése közlekedési szempontból is tökéletes, a közelben busz, villamos, troli, és metró megállók találhatók, így tömegközlekedéssel is könnyen és gyorsan elérhető a város bármely pontja, illetve sétatávolságra minden szolgáltató egység megtalálható

Irányár: 88 250 000 Ft 

 

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu

Ossza meg ismerőseinek!