Főoldal>Exkluzív ingatlanok>Gyönyörű luxuslakás a Bródy Sándor utcában
Exkluzív ingatlanok

Gyönyörű luxuslakás a Bródy Sándor utcában

Sziasztok! Exkluzív ingatlanok posztunkban a Central Home aktuális kínálatából válogatunk Nektek egy-egy figyelemreméltó csodás ingatlant!

Budapesten, a VIII. kerületben a Bródy Sándor utcában, megvételre kínálunk egy teljes körű műszaki és esztétikai felújításon átesett 109 nm-es, nagy belmagasságú ingatlant.
A gyönyörű lakás nappali plusz három szobás elrendezésű, emellett két fürdőszobával, vendég WC-vel rendelkezik.
A központi teret a konyha-étkező-nappali tengely adja, innen nyílik a két tágas hálószoba önálló fürdőszobákkal, a dolgozó, valamint teljesen elszeparálva a vendég WC-mosókonyha.
Az egyedi konyha belsőépítész tervei alapján, asztalos által elkészített bútorokkal berendezett, minőségi beépített gépekkel teljeskörűen felszerelt.
A lakás idén, 2018-ban teljeskörű felújításon esett át: a villany, víz és fűtésrendszerek teljes cseréje megtörtént. Új külső és belső nyílászárók és riasztó kerültek beépítésre, illetve minden helyiség új burkolatot kapott. Minden fogyasztás egyedi mérés alapján fizetendő.
A lakás kialakítása belsőépítészeti tervek alapján nagypolgári életérzés megtartása mellett a 21. századi igények figyelembevételével igényes, minőségi kivitelezésben valósult meg.
Az ár tartalmazza a gépesített konyhát és minden egyéb beépített berendezést, minden más bútor és dekoráció megegyezés tárgya.
Családosok részére és fiatalok számára egyaránt remek választás! 

no images were found


 

Ha érdekel a bemutatott ingatlan vagy eladó/kiadó lakást keresel fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu