Főoldal>Exkluzív ingatlanok>Hatalmas, felújított lakás Bazilika szomszédságában
Exkluzív ingatlanok

Hatalmas, felújított lakás Bazilika szomszédságában

Sziasztok! Exkluzív ingatlanok posztunkban a Central Home aktuális kínálatából válogatunk nektek egy-egy figyelemreméltó, csodás ingatlant.

Jelenleg Budapest legfelkapottabb környékén a Bazilika szomszédságában kínáljuk megvételre ezt a teljes mértékben felújított majd 139 m2-es, 4 szobás lakást.

A luxus ingatlan egy előszobával rendelkezik, amelyből az egyik hálószoba nyílik a hozzátartózó szaunás fürdőszobával. Ezután egy hatalmas, gyönyörű, 56 nm-es amerikai konyhás nappaliba léphetünk be. A konyha teljes mértékben felszerelt és gépesített. Ezenfelül még egy hálószobát találhatunk ebben az exkluzív ingatlanban, amely a nappaliból nyílik és szintén rendelkezik egy saját fürdőkádas fürdőszobával. 

A felújítás során számos további helyiség lett kialakítva, mint például egy gardróbszoba is. A fűtésről combi cirkó gondoskodik, de fűtőtestek nincsenek a lakásban, mivel az egész lakásban padlófűtés lett kialakítva. 

Közlekedési szempontból a lakás remek elhelyezkedéssel rendelkezik, mivel a közelben rengetek közlekedési lehetőség könnyíti meg az ingatlan tulajdonosának mindennapjait. 

no images were found

 


Ha érdekel a bemutatott ingatlan vagy eladó/kiadó lakást keresel fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu