Főoldal>Exkluzív ingatlanok>Két egybenyitható exkluzív lakás a Szent István körúton
Exkluzív ingatlanok

Két egybenyitható exkluzív lakás a Szent István körúton

Legújabb “Exkluzív ingatlanok” bejegyzésünkben a Central Home aktuális választékából mutatunk be egy-egy ellenállhatatlan, káprázatos lakást, ami reméljük Nektek is ugyanannyira tetszik, mint nekünk!

Eladásra kínálunk két különleges ingatlant az V. kerületben; nyugodt mellékutcára néző luxuslakások egy gyönyörű házban.

A 2 db lakás egymás mellett helyezkedik el, de külön helyrajzi számon és külön tulajdoni lapon van, igény esetén azonban könnyűszerrel megoldható az egybenyitása, így egy 270 négyzetméteres luxus ingatlant kaphatunk, mely különleges vásárlói igényt is ki tud elégíteni.

A 100 négyzetméteres lakás mindkét szobájának (összesen 4 db) ablaka a Balaton utcára néz, déli fekvésű, 2 háló + étkezős, hall, spejz, 1 fürdő, gardróbszoba, amiből igény esetén még egy fürdőszobát lehet kialakítani.

A 170 négyzetméteres, erkélyes (+2 négyzetméter) saroklakás ablakai a Balaton utcára és a Szemere utcára néznek. Ez utóbbira néz az erkély is, ez nyugati fekvésű. 3 háló + amerikai konyhás nappali, 2 fürdőszoba található a lakásban.

A lakások egymás mellett lévő bejárati ajtói előtt egy nagyméretű terasz található, ahová kerti bútorokat, virágokat is ki lehet tenni.
Mindkét ingatlanban teljes felújítás történt, mely magába foglalja a teljes elektromos hálózat cseréjét, vízvezeték- és lefolyórendszer, a kémény és kondenzációs kazán, valamint az összes külső nyílászáró cseréjét: műanyagra, belső nyílászárók cseréjét: fára.

Egyebek: Klímák, riasztórendszer, 3 db gyönyörű nagy kandalló, digitális akvárium, mindenhol elektromos, távirányítású alumínium, fehér redőnyök, olasz tapéták, különleges mozaik és egyéb burkolatok, egyedi belsőépítészet, állítható fényerejű LED-világítások, és még sok extra.
A Szent István körút felől van a bejárat.

A lakás 4. emeleti, de nem zárószint.
Világos, tágas helyiségekkel rendelkezik.
Amerikai stílusú belsőépítészete, egyedi , különleges eleganciát sugároz. 

A ház külső/homlokzati felújítása folyamatban van.
Belmagasság: 3,6 méter.
Fűtése: gáz cirkó
Lift van.

Irányára: 131.000.000 Ft

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu