Főoldal>Exkluzív ingatlanok>Kettő az egyben – álomotthonok belvárosi hangulattal, minőségi kialakítással
Exkluzív ingatlanok

Kettő az egyben – álomotthonok belvárosi hangulattal, minőségi kialakítással

Exkluzív ingatlanok posztunkban a Central Home aktuális kínálatából válogatunk nektek egy-egy figyelemreméltó, csodás ingatlant. Nézegessétek kedvetekre!


Két csodálatos lakás külön, vagy egyben eladó a Teréz körúton

A VI. kerületben, a Teréz körúton, rendezett, liftes házban eladó, egy helyrajzi számon lévő, két kivételes adottságú, minőségben felújított, harmadik emeleti, északnyugati és egy déli tájolású, klimatizált, 44 és 47 négyzetméteres lakások, amelyekben amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdőszoba és különálló WC található.
A lakások teljes körűen felújítottak, tökéletes állapotban vannak, lakberendezői tervek alapján igényesen kivitelezett és berendezettek.
A ház stílusához illő, hő- és hangszigetelt redőnyös nyílászárók kerültek beszerelésre.
A villany- és vízvezetékek ki lettek cserélve. A nyári melegben a hatékony klímaberendezés biztosítja a hűvös felfrissülést.
A lakásba belépve modern nappali, étkező, konyha egy légtérben kapott helyet. Az udvari nézetű lakás hálószobájából igényes fürdőszoba nyílik nagy méretű zuhanyzóval.
A különálló WC a kézmosóval vendégek számára is könnyen megközelíthető. Míg a másik lakás hálószobája meghitt csendes, folyosóról nyíló fürdőszobával. A ház tágas udvarából adódóan szép, világos az egész lakás.A lakás elhelyezkedésének és a korszerű felújításnak köszönhetően a fenntartási költségek kedvezőek.
A vételár tartalmazza a komplett bútorzatot, az egyedi konyhabútort a beépített gépekkel.
A két lakás külön-külön és egyben is eladó.

Irányár: 112.000.000 Ft


Amennyiben érdekel a bemutatott ingatlan vagy eladó/kiadó lakást keresel, fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu