Főoldal>Exkluzív ingatlanok>Kettő az egyben – exkluzív lakások az V. kerületben
Exkluzív ingatlanok

Kettő az egyben – exkluzív lakások az V. kerületben

Legújabb “Exkluzív ingatlanok” bejegyzésünkben a Central Home aktuális választékából mutatunk be egy-egy ellenállhatatlan, káprázatos lakást, ami reméljük Nektek is ugyanannyira tetszik, mint nekünk!


Az Apáczai Csere János utcában, Ybl Miklós által tervezett és épített, gyönyörű (UNESCO-s) a világörökség részét képező, felújított polgári házban kínálunk megvételre egy jó nevű lakberendező által megálmodott, LUXUS szinten kivitelezett ÚJ ÉPÍTÉSŰ ingatlant…azaz egyszerre kettőt is

A tulajdoni lapon 74 nm, de a természetben 90 nm !

Az első lakás 52 négyzetméter, mely egy amerikai konyhás nappaliból, hálószobából, fürdőszobából és gardróbból áll. Fűtéséről combi cirkó gondoskodik. Ablakai előtt terasz van kialakítva. 

A második lakás 38 négyzetméter + 8 négyzetméter galéria. Az alsó szinten található az amerikai konyhás nappali+ fürdőszoba, a felső szinten a hálórész. Szintén terasz van kialakítva az ablakai előtt. 

A két lakás csak egyben eladó. 

Az épület kifogástalan állapotban van és építészetileg is különleges. 

Ajánljuk azoknak, akik befektetésre keresnek lakást, kimagasló hozammal vannak bérbeadva a lakások, az egyik hosszútávra, a másik rövidre. 

Mindkét lakás igényes bútorokkal, teljes konyhai és szórakoztató elektronikával van felszerelve a lap tv-től a projektorig, az evőeszköztől az ágyneműig…stb

Az árban benne van minden!

Irányár: 89.900.000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu