Főoldal>Exkluzív ingatlanok>Kivételes építészeti remekmű
Exkluzív ingatlanok

Kivételes építészeti remekmű

Sziasztok! Exkluzív ingatlanok posztunkban a Central Home aktuális kínálatából válogatunk nektek egy-egy figyelemreméltó, csodás ingatlant. Nézegessétek kedvetekre!
 
 
A XII. kerületben a Lóránt utcában eladásra kínáljuk ezt az igényesen felújított exkluzív belsőépítészeti remekművet. Az épület köré épített park és a vastag falak hozzájárulnak a meghitt, otthonos környezethez.
 
Az ingatlan összesen 675 négyzetméter, amelyből 624 négyzetméter lakóterület. Az alagsor 152 négyzetméter, a földszint 279 négyzetméter, az emelet 193 négyzetméter nagyságú, valamint van egy 50 négyzetméteres terasz is. Az épületben minden szinten, minden szobában egyedi kőburkolat található, amely különleges esztétikai élményt nyújt. A délkeleti fekvés és a 3 méteres belmagasság napfényes fényviszonyokat biztosít. A ház alatti parkba egy gyönyörű lépcsősor vezet le ami egy szökőkútba torkollik. Az ingatlan mellett van egy kültéri medence, mögötte pedig egy zárt garázs, ahhoz tartozó feljáróval.
 
Ha egyedi kialakításúkivételes álomotthonra vágysz, ez a neked való ingatlan! Ilyen gyöngyszemet ritkán találni Budapest környékén.

no images were found