Főoldal>Exkluzív ingatlanok>Kuriózum lakás a Váci utcában
Exkluzív ingatlanok

Kuriózum lakás a Váci utcában

Legújabb “Exkluzív ingatlanok” bejegyzésünkben a Central Home aktuális választékából mutatunk be egy-egy ellenállhatatlan, káprázatos lakást, ami reméljük Nektek is ugyanannyira tetszik, mint nekünk!

Teljes körű felújítás után, belsőépítész által magas szinten megtervezett, 2018. februárjára kulcsrakész formában várja kedves érdeklődő ügyfeleit ez a kuriózum lakás.

Az épület földszintjén étterem és ékszerbolt található, a lakás az épület második emeletén helyezkedik el, ennek köszönhetően nagyon világos, körbenapozott, és mivel udvari a kilátása, így csendes is! A 91 négyzetméteres lakásban teljes körű átépítés történik, az eredeti válaszfalak lebontását követően beosztása a mai modern trendeknek megfelelően kerül kialakításra. A 24 négyzetméteres nappali, a 13 négyzetméteres konyhai helyiség mellett található 3 hálószoba és 2 fürdőszoba. A lakás teljesen bútorozott és berendezett, magas színvonalúan kivitelezett: egyedi burkolatok, különleges fénytechnika, prémium klíma egységek, padlófűtés, teljes gépesítés, illetve számos további extrát rejt.

Fenntartása az átlag ingatlanokhoz mérten rendkívül alacsony. Közös költsége havonta mindössze csak 16.200 Ft/hó, amely tartalmazza a vízdíjat, és az általános társasházi karbantartással kapcsolatos folyamatokat. Kiemelkedően magas, garantáltan jó kiadási hozammal bérbeadható, különleges ingatlan. Az ingatlanban a rövidtávú bérbeadáshoz szükséges engedélyeket a ház rendezett körülményei és a lakóközösség is elősegítik, ezért mind befektetésnek, mind pedig életvitelszerű használathoz nagyszerű választás.

Mivel a lakás enteriőrje belsőépítészeti különlegességnek számít, elsősorban csak és kizárólag komoly vételi szándékkal rendelkező ügyfelek érdeklődését várjuk.

Irányára: 109.200.000 Ft

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu