Főoldal>Exkluzív ingatlanok>Luxusház Budapest zöldövezetében
Exkluzív ingatlanok

Luxusház Budapest zöldövezetében

Sziasztok! Exkluzív ingatlanok posztunkban a Central Home aktuális kínálatából válogatunk nektek egy-egy figyelemreméltó, csodás ingatlant. Nézegessétek kedvetekre!

 

Budapest elragadó, csendes, zöldövezeti részén, a XI. kerületben, Sasad mellett eladó egy most épülő luxusház. A hatalmas, 1150 nm-es telken egy 3 szintes ház épül, melyből 260 nm beépített lakóterület és 120 nm a pinceszint, aminek egy részén mélygarázs lett kialakítva. A Budapesten található ház jelenleg szerkezetkész állapotban megtekinthető.

Ez az exkluzív eladó ingatlan rengeteg extra felszerelést kap. Napkollektorral kiegészített hőszivattyús rendszerrel lesz ellátva, mely nagyon gazdaságos, és természetbarát megoldást nyújt. Ennek köszönhetően mennyezeti hűtés és fűtés, valamint padlófűtés egyaránt gondoskodik a kellemes hőmérsékletről, még a garázsban is. Továbbá a házba antracit nyílászárók kerülnek beszerelésre, az árnyékolásról pedig a legkorszerűbb automata zsaluzia gondoskodik. Nem utolsó sorban említendő, hogy ez a csodás, minimalista stílusban épülő ingatlan intelligens rendszerrel lesz felszerelve, mely minden kívánságunkat kielégíti. 

no images were found

 


 

Ha érdekel a bemutatott ingatlan vagy eladó/kiadó lakást keresel fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu