Főoldal>Exkluzív ingatlanok>Luxusingatlan az Operaház szomszédságában, a Hajós utcában
Exkluzív ingatlanok

Luxusingatlan az Operaház szomszédságában, a Hajós utcában

Sziasztok! Exkluzív ingatlanok posztunkban a Central Home aktuális kínálatából válogatunk nektek egy-egy figyelemreméltó, csodás ingatlant.

A budapesti Operaház tövében, a méltán közkedvelt Hajós utca sétáló részén kínáljuk megvételre ezt a nagypolgári, világos, DK-i fekvésű lakást. 

A nagyszerű luxus lakás 125 négyzetméter alapterületű, amelyen 3 és fél szoba kapott helyet. 

Az ingatlan egy előszobával rendelkezik, amelyből egy nagyon szép, teljesen felszerelt és gépesített konyha található. A konyhából további 3 helységre léphetünk be, egy kisebb hálószobába, egy hatalmas hallba illetve erkélyre

A hall gyönyörűen van berendezve, tökéletesen alkalmas arra, hogy a vendégeinkkel a kedvenc italunkkal a kezünkben kellemesen beszélgessünk. 

Továbbá a gyönyörű budapesti lakásban 2 hálószobát találhatunk egy hatalmas nappalit. A pompás nappaliban egy nagy ebédlőasztal kapott helyet, amelyen a nagy család ebédelhet vagy akár társasjátékkal töltheti az idejét. 

Az ingatlan 2 fürdőszobával rendelkezik, így teljes mértékben megfelel egy nagy család minden igényének. A lakás teljes körű felújításon esett át. Korszerű elektromos mennyezet fűtés-hűtés gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről.

A luxus ingatlan kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, a közelben találhatunk busz-, villamos-, trolibusz-, metrómegállókat. 

no images were found

 


Ha érdekel a bemutatott ingatlan vagy eladó/kiadó lakást keresel fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu