Főoldal>Exkluzív ingatlanok>Luxuslakás a Vígszínház közelében
Exkluzív ingatlanok

Luxuslakás a Vígszínház közelében

Legújabb “Exkluzív ingatlanok” bejegyzésünkben a Central Home aktuális választékából mutatunk be egy-egy ellenállhatatlan, káprázatos lakást, ami reméljük Nektek is ugyanannyira tetszik, mint nekünk!

A Szent István körúton a Vígszínház közelében eladó egy teljes körűen felújított, bútorozott, gépesített, 2,5 szobás egyedien megtervezett luxuslakás.

Elhelyezkedése közlekedési szempontból kiváló, mindössze pár sarokra van a Duna, a Margitsziget vagy akár a Parlament.

Az 50 négyzetméteres lakás egy kívül-belül karbantartott lifttel rendelkező épület 2. emeletén található.
Elrendezése: Egy amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, amiből az egyikhez tartozik egy gardróbszoba is. A lakás belső udvarra néz, ebből adódóan nagyon csendes, de világos is.

A lakás modern, wifis holland NOBO panelekkel van felszerelve, így akár távolról, mobiltelefonról is vezérelhető az elektromos fűtésrendszer. Az ingatlanban felszerelésre került egy minden igényt kielégítő Whirlpool klíma.

A ház kivételesen jó anyagi helyzetének köszönhetően évről évre haladnak benne és rajta a fejlesztések, ezért szép állapotban van. Az épület alsó két szintjét egy hotel foglalja el, aminek a bejárata az utcáról nyílik. A felső két szinten ügyvédi irodák, illetve apartmanok találhatóak. 

Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető.

Irányára: 66.000.000 Ft

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu