Főoldal>Exkluzív ingatlanok>Luxuslakosztály a Váci utcán
Exkluzív ingatlanok

Luxuslakosztály a Váci utcán

Sziasztok! Exkluzív ingatlanok posztunkban a Central Home aktuális kínálatából válogatunk nektek egy-egy figyelemreméltó, csodás ingatlant. Nézegessétek kedvetekre!

 

Budapest belvárosának szívében, a csábító Váci utcában, patinás házban eladó egy elegáns, 2017-ben teljes körűen felújított luxuslakosztály. A belsőépítész által megálmodott eladó lakás felújításánál kizárólag prémium kategóriájú, kiváló minőségű anyagokat használtak. A kifejezetten ide tervezett, egyedi design megoldások és luxus bútorok teszik igazán különlegessé az ingatlant.

A felújítás során arra is ügyeltek, hogy a lehető legjobb elosztású ingatlant alakítsák ki. Ahogy belépünk ebbe az eladó exkluzív lakásba gyönyörű látvány fogad. A tágas előszoba rengetek tükrös szekrénnyel van beépítve, ez még megnöveli a térérzetünket, és nagyon praktikus is. Beljebb lépve a hatalmas nappali tárul elénk. A 68 nm alapterületű helyiségben amerikai konyha és étkező is helyet foglal, tökéletes helyet biztosítva ezzel a családi összejöveteleknek. A lakásban 3 különálló hálószoba van, melyek szintén a nappaliból nyílnak. Továbbá 2 fürdőszoba található az ingatlanban, ezek közül az egyik fürdőkáddal és szaunával is el van látva.

A közlekedés kitűnő, trolibusz, metró, villamos és buszok pár perc sétával elérhetők. A Belváros nyújtotta összes lehetőséget élvezhetjük, és egy pazar luxusotthonba térhetünk haza pihenni.

no images were found

 


Ha érdekel a bemutatott ingatlan vagy eladó/kiadó lakást keresel fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu