Főoldal>Exkluzív ingatlanok>Minimál stílusú családi ház az Előd vezér utcában
Exkluzív ingatlanok

Minimál stílusú családi ház az Előd vezér utcában

Legújabb “Exkluzív ingatlanok” bejegyzésünkben a Central Home aktuális választékából mutatunk be egy-egy ellenállhatatlan, káprázatos lakást, ami reméljük Nektek is ugyanannyira tetszik, mint nekünk!

Az ingatlan leírása: Elvehetetlen örök panorámával, saját erdőrésszel, új építésű minimál stílusú családi ház tulajdonostól eladó, jelenleg 95%-os állapotban. A ház a nagy üvegfelületeknek és a jó tájolásnak köszönhetően egész nap világos és panorámás.
A telek téglalap alakú keleti fekvésű, 1424 négyzetméter, ebből a hátsó rész az erdőbe nyúlik. A telek szélessége 20,5 méter, hosszúság 69,5 méter. A családi ház két szintes, bruttó 246 négyzetméter.
Az emeleten: előtér (1,9 négyzetméter), 1. fürdő (3,3 négyzetméter), 2. fürdő (9,9 négyzetméter), 1. szoba (11,2 négyzetméter), 2. szoba (11,2 négyzetméter), 3. szoba (9,9 négyzetméter), nappali+étkező (33,4 négyzetméter). Az emeleten található egy terasz (72 négyzetméter), amiről kilátás nyílik a környező hegyekre.
A földszinten: előtér (3,8 négyzetméter), szauna+fürdő (10,6 négyzetméter), WC (2,4 négyzetméter), gépház (2,4 négyzetméter), 2 kocsibeállós garázs (42,4 négyzetméter). A házon kívül még található egy betonépület, mely + 20 négyzetméter, ami zöldség, és egyéb tárolásárara alkalmatos.

A ház műszaki leírása: földrengésbiztos Leier ház, plusz 15 cm külső szigeteléssel, hővisszanyerős automata szellőztető berendezéssel, a legjobb minőségű olasz burkolóanyagokkal, levegős hőszivattyú berendezéssel (a meleg vizet is előállítja), mennyezeti hűtés-fűtéssel, padlófűtéssel, kiépített kamera- és riasztórendszerrel, távirányítós alumínium redőnnyel, minőségi műanyag nyílászáróval. A várható fűtés-hűtési számla minimális költségű. Automata öntözőrendszer, a garázson kívül az udvarban még 6 kocsi beállása lehetséges.

Az ingatlan elhelyezkedése: Budaliget legszebb részén és csendes utcájában, gyalog kettő percre a tömegközlekedéshez (157 busz). A Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium pár percnyi távolságra.

Aki szereti a csöndet és a természetet, de a városi nyüzsgésről sem akar lemondani, annak célszerű a ház és fekvése.

A kirándulóhelyek akár gyalogosan is megközelíthetőek.

Irányára: 189.000.000 Ft

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu