Főoldal>Exkluzív ingatlanok>Modern luxuslakás a Révay utcában
Exkluzív ingatlanok

Modern luxuslakás a Révay utcában

Sziasztok! Szokás szerint a szerdai „Exkluzív ingatlanok” bejegyzésünkkel jelentkezünk, amelyben a Central Home jelenlegi kínálatából mutatunk meg Nektek egy-egy csodaszép, luxus lakást. Reméljük a mai is elnyeri tetszéseteket!

Megvételre kínálunk a VI. kerület legkedveltebb részen, Bazilika közvetlen közelében egy kiváló adottságokkal rendelkező 130 nm-es saroklakást. Nem csak elhelyezkedése, hanem az ingatlan adottságai is fantasztikusak.
Az ingatlan két utcai lakásból lett kialakítva, így hatalmas terekkel és csak is utcai ablakokkal rendelkezik, így nem meglepő, hogy saroklakás révén szinte egész nap fényárban úszik.
A lakás teljeskörűen felújított, ízlésesen berendezett, a konyha nemcsak gyönyörű, hanem a legmodernebb konyhai eszközökkel felszerelt.
A nappali közepét egy gyönyörű kandalló díszíti, melyhez külön kéményrendszer lett kialakítva. Az ingatlan két külön helyrajzi számon van nyilvántartva, így két önkormányzati parkoló jár a lakáshoz.
Ez a hatalmas, modern lakás igazán nagy ritkaságnak számít a belváros szívében, nagycsaládosok részére is tökéletes választás lehet.

Irányár: 134 900 000 Ft  

 

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu