Főoldal>Exkluzív ingatlanok>Napfényes, exkluzív lakás a belváros legszebb részén
Exkluzív ingatlanok

Napfényes, exkluzív lakás a belváros legszebb részén

Sziasztok! Exkluzív ingatlanok posztunkban a Central Home aktuális kínálatából válogatunk nektek egy-egy figyelemreméltó, csodás ingatlant.

 

Eladó Budapesten, a közkedvelt, VI. kerületi Ó utcában egy 71 négyzetméteres, teljesen felújított, magasföldszinti luxus lakás egy kétemeletes, rendezett polgári társasházban.

3 szobás csodás ingatlan egy előszobával rendelkezik, amelyből egy hatalmas és nagyon szép amerikai konyhás nappali és egy gyönyörű hálószoba nyílik. Továbbá a nappaliból még egy világos és pompás hálószoba is nyílik. Ezen kívül a duplakomfortos budapesti lakásban egy gardrób szobát is találhatunk, amely szintén az előszobából közelíthető meg. 

A lakás teljes körű gépészeti, villamos-és esztétikai átalakításon esett át, amely során minden nyílászárót (külső-belső) kicserélték. A ház külső homlokzata és a kapualj nemrég lett felújítva, a belső homlokzat felújítás előtt áll.

A közlekedés és a megközelítés egyaránt tökéletes, azaz az ingatlan elhelyezkedése kedvező, minden pillanatok alatt elérhető, így kiváló választás akár kiadásra is.

no images were found

 


Ha érdekel a bemutatott ingatlan vagy eladó/kiadó lakást keresel fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu