Főoldal>Exkluzív ingatlanok>Négyszobás exkluzív lakás a Dessewffy utcában
Exkluzív ingatlanok

Négyszobás exkluzív lakás a Dessewffy utcában

Legújabb “Exkluzív ingatlanok” bejegyzésünkben a Central Home aktuális választékából mutatunk be egy-egy ellenállhatatlan, káprázatos lakást, ami reméljük Nektek is ugyanannyira tetszik, mint nekünk!

Eladásra kínálunk Budapesten, a VI. kerületben, a Dessewffy utcában egy gyönyörűen felújított, utcai nézetű ingatlant, egy 3 emelettel rendelkező, liftes ház 2. emeletén helyezkedik el. A 88 négyzetméter alapterületű lakásban nappali+3 háló+étkező+külön konyha található, és combi cirkó fűtésrendszerrel rendelkezik.

Tájolásának köszönhetően a lakás az egész nap során világos.
Az ingatlan lokációja kiváló, a közelben elérhetőek az alábbi szolgáltatások: orvosi rendelő, szupermarket, óvoda, iskola, piac, bevásárlóközpont.
Közlekedés szempontjából is kiváló választás, mivel a közelben találhatóak az alábbi járatok, amelyek a kényelmes, és gyors utazást hivatottak szolgálni: busz, villamos, metró.

A Terézvárosként számon tartott térségben jelentős különbségek figyelhetők meg, például a Nyugati pályaudvar és az Andrássy út között. Kiemelt pontjai közé tartozik a Deák Ferenc tér, a Bajcsy-Zsilinszky út, a Városligeti fasor, valamint a Váci út és a Lehel utca.

Irányára: 102.900.000 Ft

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu