Főoldal>Exkluzív ingatlanok>Panorámás lakás a Budai Vár tövében
Exkluzív ingatlanok

Panorámás lakás a Budai Vár tövében

Sziasztok! ‘Exkluzív ingatlanok’ bejegyzésünkben szeretettel mutatunk be Nektek egy-egy elképesztő, csodás lakást a Central Home naprakész kínálatából!

Megvételre kínáljuk ez a gyönyörű, panorámás, I. kerületi lakást, amely Budai Vár szomszédságában található!
Az ingatlan hatalmas, 220 nm-es, nagy 4 méteres belmagasságú, óriási terekkel rendelkezik, melyiket nagyon kényelmesen, remekül ki lehet használni.
A földszinten a nappali, illetve 3 külön szoba található. A konyha egyedi tervezésű, magas fényű konyhabútort kapott, természetesen mindennel felszerelt.
A nappaliból egy csigalépcsőn egy hobby szobába jutunk le, melynek kihasználása csak a képzelet szab határt.
A közlekedőnél található lépcsőn feljutva még két háló helyezkedik el, azonban ezek belmagassága alacsonyabb, 240cm, de még így is teljes értékű szobaként funkcionálnak.
A lakáshoz tartozik egy tágas fedett terasz rész is, könnyen berendezhető, és amit így az esősebb napokon is kényelmesen lehet használni.
A ház előtt parkolási lehetőség is található.
Ahogy fentebb említettük az ingatlan a Budai Vár mellett helyezkedik el, így sétatávolságra megközelíthető a Budai Várnegyed, a Mátyás templom, a Halászbástya, a Sziklakórház, és a Hadtörténeti Múzeum. Minden igényt kielégítő kulturális és gasztronómiai központ a Víziváros, mindenki megtalálja a számára megfelelő szórakozási lehetőséget.  

Irányár: 176 000 000 Ft 

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu