Főoldal>Exkluzív ingatlanok>Párizsi hangulatú kuriózum
Exkluzív ingatlanok

Párizsi hangulatú kuriózum

Sziasztok! Exkluzív ingatlanok posztunkban a Central Home aktuális kínálatából válogatunk nektek egy-egy figyelemreméltó, csodás ingatlant.

A pezsgő belváros szívében, az V. kerületi Kossuth Lajos utcában – az elhelyezkedésének köszönhetően mégis csendes – 90 nm-es, két és két félszobás, erkélyes lakás berendezve eladó egy szép állapotú, liftes, polgári társasházban! 

Az 5 csillagos Boutique Hotel hangulatát idéző, belső építész által tervezett és a legmagasabb szinten kivitelezett ingatlan igazi kuriózum! 

A lakás a 3. emeleten található, minden irányban körbe ablakos, ragyogó napfényes, mégis diszkrét. Az ingatlan a mai kor követelményeinek megfelelően 2 fürdőszobával is rendelkezik, melyből az egyik látványfürdő. A gyönyörű nappaliban egy üveg dolgozószoba található, továbbá a felújított lakás kettő pompás és tágas hálószobával rendelkezik. 

A budapesti ingatlan frissen felújított luxus alapanyagok felhasználásával, továbbá közlekedési szempontból is kiváló, itt minden megtalálható a közelben, így befektetésre is alkalmas.

no images were found

 


Ha érdekel a bemutatott ingatlan vagy eladó/kiadó lakást keresel fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu