Főoldal>Exkluzív ingatlanok>Parlamentre panorámás páratlan potenciál
Exkluzív ingatlanok

Parlamentre panorámás páratlan potenciál

Sziasztok! “Exkluzív ingatlanok” bejegyzésünkben a Central Home aktuális választékából mutatunk be egy-egy ellenállhatatlan, káprázatos lakást, ami reméljük Nektek is ugyanannyira tetszik, mint nekünk!  

Páratlan befektetési lehetőséget kínál megvételre a Central Home csapata.
Az eladó ingatlan, az V. kerület közkedvelt részén, a Vértanúk terén található, és 69 négyzetméter alapterülete mellett, egy 14 négyzetméteres, az egész Kossuth térre azon belül is a Parlamentre panorámás terasszal rendelkezik. 
Az egész nap világos, tágas, kreatívan alakítható, jó adottságú, felújításra váró lakás egy kivételesen szép, liftes ház ötödik emeletén található.
Maga a társasház kiváló állapotban van, rendszeresen tisztán és karban tartott, a gyönyörű lépcsőház nemrég esett át felújításon.
A lakás jelenleg 2 szobával, egy konyhával külön kamrával, egy fürdőszobával és egy mosdóval rendelkezik, de a felújítás során 2 külön hálószobát és nappalit is ki lehet alakítani, esetleg egy amerikai konyhás nappalit és 3 hálószobát is.
Különleges adottságának ismételten a teraszt lehet kiemelni, ami igazi kuriózum, ahonnan teljes Kossuth téri panoráma nyílik, egészen a Margit hídig ellátni. 

Irányár: 210 000 000 Ft

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu