Főoldal>Exkluzív ingatlanok>Paulay Ede utcai exkluzív lakás
Exkluzív ingatlanok

Paulay Ede utcai exkluzív lakás

Legújabb “Exkluzív ingatlanok” bejegyzésünkben a Central Home aktuális választékából mutatunk be egy-egy ellenállhatatlan, káprázatos lakást, ami reméljük Nektek is ugyanannyira tetszik, mint nekünk!


Eladó lakás a Paulay Ede utcában

A VI. kerület körúton belül eső részén, a Paulay Ede utcában kínáljuk megvételre ezt a valóságban 120 négyzetméteres ingatlant.
A Paulay Ede utca méltán közkedvelt, mivel közel a Király utca zsongása és éjszakai élete, illetve az Andrássy út elbűvölő csábja. A Paulay Ede utca ezektől karnyújtásnyira található, mégis egy csendes utca. 

Az ingatlan az épület legfelső emeletén helyezkedik el, utcai ablakai déli tájolásúak. Hatalmas, több mint 50 négyzetméteres nappalija a lakás éke, mely 4 ablakkal néz az utcára. 

Mindkét hálószobája közvetlen gardrób és fürdőszoba kapcsolattal rendelkezik. Ezen kívül tágas előszoba, külön wc és kazánház/mosókonyha szolgálja az ott lakók kényelmét. 

A ház alatt 20.000 Ft+ áfáért bérelhető mélygarázs, mely szintén kiemeli ezt az ingatlant a többi belvárosi klasszikus ingatlan közül.

Irányár: 126.900.000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu