Főoldal>Exkluzív ingatlanok>Remek befektetési lehetőség a Palotanegyedben
Exkluzív ingatlanok

Remek befektetési lehetőség a Palotanegyedben

Sziasztok! “Exkluzív ingatlanok” bejegyzésünkben a Central Home aktuális választékából mutatunk be egy-egy ellenállhatatlan, káprázatos lakást, ami reméljük Nektek is ugyanannyira tetszik, mint nekünk!  

Megvételre kínálunk egy befektetési szempontból is remek lehetőséget, a Palotanegyedben, a Krúdy Gyula utcában.
Az ingatlan egy nagyon szép állapotban lévő, rendszeresen tisztán, és karban tartott, liftes társasház 5. emeletén található 111 négyzetméter alapterületű, 3 külön hálószobával, egy hatalmas nappalival, gyönyörű konyhával, fürdőszobával, és külön mosdóval rendelkezik.
A lakás teljeskörű felújításon esett át, mely során minőségi alapanyagokat, ízléses bútorokat használtak,  illetve megtörtént a nyílászáró csere, emellett fontos szempont, hogy a melegről kombi cirkó fűtési rendszer gondoskodik.
Az ablakok a belső udvarra néznek, így az ingatlan nem csak egész nap napfényes, hanem emellett csendes is.
Jelenleg külföldi bérlő lakja, így garantált hozammal vásárolható meg, ezen felül AIRBNB-re szinten kiváló az ingatlan, nyáron minden szobájára folyamatos foglalás volt.
Központi elhelyezkedése biztosítja a frekventált, jó közlekedési lehetőségeket.
Józsefvárosnak 11 kisebb városrésze is van, amelyek közül a Corvin-negyed és a hozzá kapcsolódó sétány illetve a Palotanegyed alkotják a kerület legszebb részeit. 
A közelben minden szolgáltató egység megtalálható, sétatávolságra elérhető kisbolt, bolt, pékség, orvosi rendelő, illetve a Corvin Pláza is. 
 

no images were found

 

További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu