Főoldal>Exkluzív ingatlanok>Smarthome rendszerrel vezérelhető, gyönyörű ingatlan
Exkluzív ingatlanok

Smarthome rendszerrel vezérelhető, gyönyörű ingatlan

 Sziasztok! Exkluzív ingatlanok posztunkban a Central Home aktuális kínálatából válogatunk nektek egy-egy figyelemreméltó, csodás ingatlant. Nézegessétek kedvetekre!
 
 
Budapesten a Páva utca és a Tompa utca sarkán, a Corvin negyedtől pár percre kiadó egy exkluzív  megjelenésű, újszerű lakás. A gyönyörű lakás egy liftes házban található az 1. emeleten, 150 nm alapterülete tágas tereknek ad lehetőséget. Ez a csodás ingatlan nem csak esztétikailag ejt ámulatba. Modern smarthome rendszerrel felszerelt különlegességről beszélünk, melyet 3 iPadről lehet vezérelni. Könnyedén hozzá lehet szokni a kényelemhez, hiszen a rendszer biztonsági berendezések, villamosság, fűtés, klíma szabályozását teszi lehetővé távolról.
 
A budapesti ingatlan magas minőségű burkolatokkal díszített, stílusos bútorokkal, és a legjobb gépekkel van felszerelve. Az amerikai konyhás nappali falán, humoros és pozitív hangvételű szövegeket olvashatunk, ami minden napra megadhatja a lendületet. A nappalin kívül 2 hálószobával, és két fürdőszobával rendelkezik, továbbá 3 erkély tartozik az ingatlanhoz, így mindenkinek lehet egy külön kis erkélye is.
 

 


Ha érdekel a bemutatott ingatlan vagy eladó/kiadó lakást keresel fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu

 

 
 
 
 
Ossza meg ismerőseinek!