Főoldal>Exkluzív ingatlanok>Színes luxus lakás a Kecskeméti utcában
Exkluzív ingatlanok

Színes luxus lakás a Kecskeméti utcában

Legújabb “Exkluzív ingatlanok” bejegyzésünkben a Central Home aktuális választékából mutatunk be egy-egy ellenállhatatlan, káprázatos lakást, ami reméljük Nektek is ugyanannyira tetszik, mint nekünk!

Az V. kerület hangulatos sétáló utcájában, gyönyörűen felújított lépcsőházban eladó ez a luxus lakás!

A nyüzsgő városban, ötödik emeleten található, párizsi panorámával rendelkezik, a lakás mégis csendes és nyugodt hangulatú.

Az ingatlan teljes körű felújításon esett át, melynek terveit egy neves lakberendező csapat álmodta meg. Anyaghasználat és kivitelezés is egyaránt a legmagasabb minőségben történt, akárcsak a berendezés ami szintén a vételár részét képezi
A nappali-konyhát nagy terek jellemzik, panorámával a városra, valamint a két hálószobához külön fürdőszoba tartozik, és egy gardrób
Magas minőségű márvány és parketta burkolatok, Bugnatese olasz csapok és Laufen szaniterek találhatóak a lakásban. Egyedi, belsőépítész által tervezett bútorok és dekorfalak lettek beépítve.

A lakásra egy év garanciát vállal a kivitelező, és hogy a kényelem maximális legyen, a közelben lévő parkolóházban lehetőség van beállóhelyet bérelni.

Irányára: 179.000.000 Ft

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu