Főoldal>Hírek>Átveszik az uralmat az új építésű ingatlanok Budapesten?
Hírek

Átveszik az uralmat az új építésű ingatlanok Budapesten?

Rengeteg szó esik mostanában az újszerű, illetve új építésű lakásokról az ország egész területén, Budapesten, annak valamennyi kerületében kiemelkedőek ezek a típusú beruházások. Ahogy azt egy korábbi cikkünkben említettük, nagyon sok lakás már az átadása előtt vevőre talál, de még így is egy jelentős állományból tudnak választani azok, akik későn kezdtek el maguknak eladó budapesti ingatlant keresni.

Csak a Central Home adatbázisában jelenleg több, mint 100 új építésű eladó lakás található Budapesten, ezen kívül majdnem száz olyan fővárosi ingatlan, amely újszerű állapotúnak tekinthető, vagyis közel kétszáz olyan vevőre váró lakóhely van a budapesti adatbázisban, amely kitűnő minőségnek örvend kívül-belül egyaránt. A pesti oldal népszerűbb az ingatlan beruházások szempontjából, de Budapest minden részén vannak épülő vagy már kész állapotban lévő projektek.


A Central Home adatbázisában szereplő új építésű eladó lakások száma Budapest kerületeiben

 

Az építkezések során önálló lakásokkal, valamint egész épületekkel is bővül(t) a budapesti eladó ingatlan kínálat, mind Budán, mind pedig Pesten vannak olyan lakóházak a Central Home kínálatában, amelyek több lakást is magukban foglalnak, ezek területe és ára is széles skálán mozog, így az új otthont keresők, és az ingatlanba befektetők is kétséget kizáróan találnak számukra kedvezőt. Ilyen új építésű ingatlan beruházással találkozhatunk többek között a II. kerületi Margit körúton, és a Szilágyi Erzsébet fasoron, de Óbudán is épülnek remek ingatlanok, például a Prestige Residence projekt részeként.

A belvárosról általában kevesebb szó esik az új építésű budapesti ingatlanokkal kapcsolatban, azonban, ha csak a Central Home által kínált eladó lakásokat vizsgáljuk, azt tapasztaljuk, hogy igenis jócskán vannak ilyen típusú projektek ezen a területen is. Csak a „belvárosi ingatlanok specialistájának” adatai alapján 63 olyan beruházás valósul(t) meg ebben az időszakban, amelyek Budapest „szívében” kaptak helyet, ez a teljes saját állomány 56%-át jelenti. Találunk egész épületet magában foglaló beruházásokat a főváros belsőbb kerületeiben is, többek között a Királyi Pál utcában, a Paulay Ede utcában, de egy nagyobb volumenű projekt jött létre a Zichy Jenő utcában is. Ezeket az eladó budapesti ingatlanokat szintén az jellemzi, hogy a bennük található lakások mérete és eladási ára igen változatos, a legolcsóbbak 25 millió forint körül mozognak, de az ingatlan árak határa a csillagos ég, ha az ember pénztárcája megengedi ezt.

A Central Home adatbázisában található budapesti eladó új építésű lakások területi megoszlása

 

Az új építésű lakás/ház népszerűsége folyamatosan nő, a budapesti eladó ingatlanokat tekintve kétségkívül az egyik legkeresettebb típus. Akár egy új otthon keresésekor kerül előtérbe, akár ingatlan befektetés céljából, mindenképpen remek választás lehet. Hosszú távon is megtérülő egy ilyen fajta beruházás.


 

További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további budapesti ingatlanok közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu