Főoldal>Hírek>Felkapott lett a belvárosi kerület
Hírek

Felkapott lett a belvárosi kerület

Az elmúlt időszakban leginkább a lakások drágulásáról lehetett olvasni, ami természetesen hatással volt a tranzakciók számára is. A belvárosban, azon belül is az V. kerületben mégsem beszélhetünk hatalmas visszaesésről, mi több, ebben a kerületben továbbra is igen nagy a kereslet az ingatlanok iránt.

Az V. kerület Budapest “szívében” található, így kifejezetten jó választás befektetői szempontból is, akár rövid, akár hosszabb távra adna ki valaki egy-egy lakást, hiszen minden látványosság a közelben van, illetve könnyen elérhető (vagyis előnyös a turisták számára), és a közlekedési lehetőségek is kedvezőek ezen a területen, a bulinegyedet ugyanakkor nem érinti, így a zajtól sem kell tartani.

A környék másik előnye, hogy a többi belvárosi kerülettel ellentétben a többségében műemlék-jellegű épületek nagy része még ma is jó állapotban van, nem igényelnek nagy mértékű felújítást. Az építkezések főként tetőtéri lakások kiépítését célozzák meg, sok esetben exkluzív igényeknek megfelelően, ami a lakásárakban is tükröződik.

A jó elhelyezkedésnek és a szűk kínálatnak köszönhetően ebben a belvárosi kerületben a tulajdonosoknak valószínűleg nem kell attól tartaniuk a jövőben sem, hogy ingatlanjukat nem sikerül eladni, még ha a lakások drágulása a következő időszakban is folytatódik.

forrás: Index.hu


Ha eladó/kiadó lakást keresel fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published.