Főoldal>Hírek>Gyorsan elkelnek az új építésű lakások
Hírek

Gyorsan elkelnek az új építésű lakások

Budapesten folyamatosan zajlanak a lakásfejlesztési projektek, a főváros egészét nézve közel 20 ezer új lakás kerül átadásra az elkövetkezendő időszakban. Fontos azonban minden potenciális lakásvásárló számára, hogy időben elkezdjék keresni új otthonukat, mivel ezek az új építésű ingatlanok sok esetben már az átadás előtt elkelnek.

A budai oldalon kevesebb projekt fog megvalósulni az összes új lakást tekintve, de még így is jelentősen megnövekedhet a lakásállomány a főváros ezen részén is. Pesten mind az északi, mind pedig a déli oldalon jelentősen meg fog nőni a lakóingatlanok száma, az összes elkészülőben lévő projekten belül az észak-pesti új lakások aránya meghaladja az 50%-ot, de Dél-Pesten is eléri ez az arány a 25%-ot.

A munkaerőhiány kisebb-nagyobb mértékben hátráltatja az építkezések befejezését, ráadásul a lakások sok esetben már a kulcsrakész állapotuk előtt elkelnek, így nagyon kell figyelnie a lakásvásárlóknak arra, hogy a kiszemelt városrészben vagy kerületben hozzá tudjanak még jutni ilyen ingatlanhoz. A leggyorsabban a pesti kerületekben kerülnek eladásra az új lakások, a VIII. és a IX. kerületen kívül az észak-pesti kerületek, illetve a belváros nagyon népszerűek. A VI., VII. kerületen belül például a még megvásárolható ingatlanok nem teszik ki az összes elkészülő projekt 50%-át sem, de a XIII. kerületben a különbség még ennél is nagyobb.

A képen látható Magdolna utcai lakás a Central Home kínálatában található

 

forrás: Portfolio Ingatlan


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu