Főoldal>Hírek>Olcsó lakás a fővárosban 2018-ban? Nem lehetetlen!
Hírek

Olcsó lakás a fővárosban 2018-ban? Nem lehetetlen!

Az ingatlanárak emelkedése az utóbbi években nagyon nagy mértéket öltött. Mindenhol olvashatjuk, hogy még mindig emelkednek az árak és szinte már semmit nem engedhetünk meg magunknak. Nagyon sokan járnak rosszul, például a fiatalok akiknek nincs pénzük egy lakásra vagy esetleg olyanok, akikn a jövedelmük alapján nem kaphatnak hitelt olyan lakásra amilyet kinéztek maguknak. De nem csak az eladó lakásoknál figyelhető meg ez a jelenség. A kiadó lakások bérleti díjai is jelentősen emelkedtek, így az albérlet sem valami jó választás fiataloknak. 

Mi a teendő? Van pár opció: CSOK, lakáshitel, lakástakarék, esetleg várni pár évet, de nem mindenkinek megfelelő ez a megoldás. Drasztikus megoldás csökkenteni az esetleges igényeken és egy olcsóbb lakást keresni. Viszont nem is olyan rossz megoldás ez, mint amilyennek látszik. Amikor viszont elkezdjük vizsgálni a legolcsóbb lakásokat, megdöbbennünk azok állapotán és azon gondolkozunk, hogy a vételárán felül még vajon mennyi pénzt kell befektetni a lakás felújításába. Szomorú, nem? Viszont van egy nagyon jó hírünk számotokra! Vannak olyan 25 millió forint alatti lakások, amik felújított állapotban várják új tulajdonosaikat, Budapest belvárosában helyezkednek el, ráadásul némelyik bútorozottan és gépesítve kerül értékesítésre!

Összegyűjtöttünk nektek néhány gyönyörű lakást 25 millió forint alatti árkategóriában, amelyek közös tulajdonsága, hogy mindegyik Budapest belvárosában illetve közlekedési szempontból kedvezőbb környékein helyezkedik el, így a tömegközlekedéssel sosem lesz gondotok. 

1. Csengery utcai lakás 

A VI. kerületben a Csengery utcában eladó egy 3 emeleti 32 nm-es 1 szobás garzon lakás teljes bútorzattal együtt. A lakásban egy előszoba, egy gépesített,  különnyíló konyha található, továbbá egy tágas és napfényes nappali, összkomfortos fürdőszoba és egy kamra is tartozik hozzá. 

Irányár: 21.900.000 Ft

no images were found

2.  Rippl-Rónai utcai lakás 

A következő lakás a Rippl Rónai utcában található. A 31 négyzetméteres alapterületű ingatlan egy nagy szobával rendelkezik, ahol akár egy galéria is kialakítható, továbbá egy konyhát és összkomfortos fürdőszobát is találhatunk benne. Az eladó budapesti lakás nagyon világos, teljes körűen felújított és új nyílászárókkal felszerelt

Irányár: 22.900.000 Ft

no images were found

3. Szív utcai lakás 

Budapesten, a VI. kerületi Szív utcában vált eladóvá ez a 2. emeleti, 37 nm-es, 1 szobás lakás. Az ingatlanban egy 12 nm-es galéria került kialakításra, illetve egy 9 nm-es gardrób is tartozik hozzá. A fővárosi lakás felújított állapotú, nagyon jó választás fiataloknak is. 

Irányár: 22.800.000 Ft

no images were found

4. Dembinszky utca

A VII. kerületi Dembinszky utcában egy 41 nm-es alapterületű, 1+1 félszobás, 2 bejáratos, földszinti, udvari nézetű, jó állapotú lakást kínálunk eladásra. Az ingatlanhoz tartozik egy előszoba, egy nagyon jól berendezett és gépesített konyha és 2 kisebb szoba is. A lakást néhány éve felújították, jelenleg is jó állapotú, a szobák nagyságát galériák kiépítésével tovább növelték.

Irányár: 22.200.000 Ft

no images were found

5. Kazinczy utca

Budapesten, a VII. kerületi Belső-Erzsébetváros buli-negyedének központi utcájában, a Kazinczy utcában eladó egy földszinti, udvarra tekintő, DNY-i tájolású, álló galériás, összkomfortos, 24nm-es lakás tárolóval, pincével

Irányár: 20.800.000 Ft

no images were found

6. Dési Huber utca

Eladó a József Attila lakótelepen jó közlekedéssel 1 szobás, világos, csendes, udvarra néző magasföldszinti lakás. Az ingatlan 38 négyzetméter alapterületű, amelyen helyett kapott egy előszoba, egy különnyíló konyha, egy kisebb tároló illetve egy tágas hálószoba, amely jelenleg egy hálószobának lett berendezve.  A lakáshoz 4 m2-es zárt saját pincerekesz tartozik. Befektetésre is megfelelő, egyetemekhez közel, kiváló közlekedéssel.

Irányár: 18.000.000 Ft

no images were found

7. Tolnai Lajos utca

VIII. kerület csendes utcájában, a Rákóczi tértől 3 perc sétára található házban, kiadásra kiválóan alkalmas felújított, magasföldszinti lakás teljes bútorzattal eladó.
A lakás 44m2 alapterületű, nappali, 2 külön bejáratú szoba, konyha, fürdő és külön WC helyiségek találhatók benne. A nappali felett 11m2 nagyságú galéria került kialakításra. A lakás tartozékainak tekintendő az összes új, garanciális konyhai nagygép (mosógép, hűtő, villanytűzhely) illetve a lakás teljes vadonatúj IKEA-s bútorzata is.
A lakás 2016-17-ben teljes felújításon esett át, ami magába foglalta a jelenlegi beosztás kialakítását, az elektromos hálózat és a vízvezetékek cseréjét is.

Irányár: 24.900.000 Ft

no images were found

Hogy ha bármelyik lakás felkeltette az érdeklődéseteket bátrán forduljatok a munkatársainkhoz! 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu