Főoldal>Hírek>Újépítésű projekt a Central Home kínálatában: III. kerület
Hírek

Újépítésű projekt a Central Home kínálatában: III. kerület

Ahogy az elmúlt hetekben, úgy mai is egy újabb újépítésű projektet szeretnénk Nektek bemutatni a Central Home kínálatából, hiszen a lakásvásárlást tervezők körében annak ellenére népszerűbbek az újonnan épülő lakások, hogy áruk általában jelentősen meghaladja a használtakét. Az újépítésű lakás kényelmet nyújt, és számtalan érv szól az új lakás vásárlása mellett, engedjétek meg, hogy ismét felsoroljak párat, a sok közül, előző bejegyzésünket ismételve.

A beruházás korai fázisában vásárolt lakásnál ingyenesen és szakértő segítséggel módosítható az alaprajz, eldönthető, hogy milyenek legyenek a szaniterek, burkolatok, és a színek. Az épület minden elemében új lesz, és érvényes a jogszabályban rögzített garancia és a szavatosság. Így hosszú ideig élvezhetjük az új lakásunk kényelmét, nem kell semmihez hozzányúlni, nem kell rákölteni a lakásra.

Az újépítésű lakásoknál minden komfortos: a belmagasság, az ésszerű és hatékony alaprajzi elosztás, jól berendezhető helyiségek. Az újépítésű lakásokhoz ma már szinte mindig építenek erkélyt.
Sok esetben a parkolás is megoldott, általában teremgarázzsal, vagy fedetlen, felszíni beállót szinte mindenütt biztosítanak.

Kiemelten fontos szempont a környezet- és energiatudatosság, energiatakarékosság.
Nem csupán azért, mert jelenleg még csak elvárás, de 2020 után ez lesz a hivatalos szabvány. A lakók hajlandók többet áldozni a lakásért, ha annak fűtése-hűtése kisebb környezetterheléssel jár, és persze így a rezsi is mérsékeltebb lesz. Már nem számít ritkaságnak, hogy olyan hőszivattyús, passzív házakat építenek a beruházók, amelyekkel már most megfelelnek a jövőbeni szabványoknak.

Végül, de nem utolsó sorban nem szabad megfeledkezni a támogatásokról, ami lehet a CSOK, Fészekrakó program, szocpol, illetékmentesség, vagy illeték kedvezmény. Ezekről bővebben itt olvashattok

Prestige Residence- Zápor utca 

A Prestige Residence gondozásában épülő újabb projekt, a Prestige Residence Óbuda a III. kerület csendes, zöldövezeti részén épül fel, az Amfiteátrum és az Óbudai Egyetem szomszédságában.
Az épületben 18 db lakás kerül kialakításra (jelenleg már csak 6 db lakás eladó)  38-83 négyzetméter közötti méretekben, így mindenki megtalálja a magának legideálisabbat.
A telek optimális tájolásának következménye, hogy a jó, és jól bútorozható alaprajzi kialakítású lakások déli, illetve nyugati tájolásúak, így a lakások kellemesen napfényesek, és melyek mindegyikéhez kisebb-nagyobb erkélyek, teraszok kapcsolódnak.
Az épület szerkezeti, épületgépészeti megoldásait a XXI. századi elvárásoknak és a szigorú energetikai előírásoknak – alacsony energiafogyasztás – megfelelően tervezték. Az épület a 2018-ban életbe lépő EU szabványok alapján készül, kitűnő hőszigetelő képességű falazatok és külső nyílászárók, valamint színvonalas gépészeti megoldások alkalmazásával. 
A lakások fűtését és melegvíz ellátását központi gázkazán biztosítja, lakásonként egyedi mérőórákkal.
A nyári kellemes hőmérsékletről, illetve az egész éves hűtésről távirányítóval működtethető split rendszerű klímaberendezés gondoskodik.
Az épület süllyesztett földszintjén fedett, emeletes gépkocsi parkolók, valamint tárolók kerülnek kialakításra, melyek a lakáshoz opcionálisan megvásárolhatók, így a parkolás is egyszerűen megoldható.
Az épületben a gyors közlekedés érdekében nyolcszemélyes lift kerül beépítésre, amellyel könnyen megoldható a költözködés is.
A közlekedés kiváló, a közelben minden szolgáltató egység megtalálható, illetve számos villamos, és buszjárat sétatávolságra elérhető. 

 

 

Reméljük a bejegyzésünk felkeltette érdeklődéseteket, minden további információért, bővebb tájékoztatásért, forduljatok hozzánk bizalommal, bátran keressetek minket akár e-mailben, vagy telefonon! A honlapon pedig további kellemes nézelődést kívánunk!


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu