Főoldal>Hírek>Újépítésű projekt a Central Home kínálatában: IX. kerület
Hírek

Újépítésű projekt a Central Home kínálatában: IX. kerület

Az elmúlt évek során a fővárosban gomba módra szaporodnak az építkezések. Irodaházak nőnek ki a földből, lakóépületek és a város számos csodás épülete újul meg folyamatosan.
Mindezek mellett számos új építésű lakópark építkezése kezdődött meg vagy akár már be is fejeződött.
Ahogy a múlt héten, a mai napon is egy új építésű projektet szeretnénk Nektek bemutatni, a Central Home felhozatalából.

Engedjetek meg egy kis visszatekintőt, általánosabb összefoglalót, ami az új építésű lakóingatlanokat jellemzi.

Leginkább vonzó tulajdonságai közé tartozik, hogy nem egy kész, esetenként lelakott ingatlanból kell kitalálni, megtervezni álmaink otthonát, hanem még szinte a rajzasztalról válaszhatjuk ki a Nekünk tetsző, vagy a pénztárcánknak megfelelő lakást, így lehetőségünk nyílik, hogy beleszóljuk a kialakításba, vagy a burkolatok, szaniterek kiválasztásába.
Így nem csak minőségi alapanyagokat használnak, de maga a lakás is sokkal jobb minőségű lesz, élettartama megnyúlik, és tovább marad korszerű.
Emellett megspóroljuk magunknak a kellemetlen meglepetéseket, amik felújítás során, vagy beköltözés után szoktak kiderülni.
Az eladásokhoz ma már kötelező energetikai tanúsítványok is jól bizonyítják, hogy az újépítésű lakások üzemeltetése gazdaságosabb, mint a használtaké.
A modern építészeti és technológiai megoldások kapcsán nemcsak a lakások, hanem az épületek energiafelhasználása is alacsony.
Végül, de nem utolsó sorban nem szabad megfeledkezni a támogatásokról, ami lehet a CSOK, Fészekrakó program, szocpol, illetékmentesség, vagy illeték kedvezmény. Ezekről bővebben itt olvashattok.

Mint már említettem, előző héten a XIII. kerülettel foglalkoztunk, most a IX. kerületben, pontosabban a Vágóhíd utcán épülő Allure Residence Budapest 520 lakásos lakóparkját szeretnénk megismertetni Veletek.

A IX. kerületről általánosan elmondhatjuk, hogy a nagymértékű rehabilitációnak és a folyamatos, új fejlesztéseknek köszönhetően az új sztár kerületté vált Budapesten.
Megannyi vonzó pont van itt, hiszen a Duna part közelsége megunhatatlan, a mozgalmas és mindig változó Ráday utca szépsége, a teljesen megújult Ferenc tér környéke, illetve a teljesség igénye nélkül felsorolásra vár a Bálna, a Corvinus Egyetem, a MÜPA és a Nemzeti Színház, a Millenniumi Városközpont prémium irodái, vagy épp a Lurdy ház mozija és boltjai.
Sikeres nyugat-magyarországi vállalatok és vállalkozók szívesen költöznek fel ide, hiszen nem mindegy, hogy a város mely pontjáról indulunk Győrbe, Bécsbe, vagy a Balatonra.
Ezek autóval átlagosan egy órával közelebb vannak ide, mint Észak-Pest, vagy Észak-Buda lakosainak.
Ilyen jó adottságok ismeretében remek befektetési vagy lakhatási lehetőséget rejt a kerület, ahol ma közel sem csak irodaházak épülnek, hanem látványos lakóprojektek is.  

Allure Residence Budapest 

Az Allure Residence Budapest 520 új, napfényes, otthonos lakást kínál frekventált helyen, egy sarokra a Duna-parttól a Művészetek Palotájától és a Nemzeti Színháztól. A lakópark elhelyezkedésének egyik legfőbb előnye a környék kiváló infrastruktúrája.
A közelben található a 2-es, 24-es, 51-es villamosok, valamint a 23-as, 54-es és 55-ös buszok megállója. A belváros néhány perc alatt könnyedén elérhető autóval, tömegközlekedéssel, vagy akár gyalog.
A 2019. első negyedévében átadásra kerülő lakópark 37-90 nm-es lakásokat kínál megvételre, hogy mindenki megtalálja az igényeinek leginkább megfelelőt.

A területen 3 db épülettömbből álló, 6 ütemben megvalósuló, több mint 500 db lakást tartalmazó lakópark kerül kialakításra. Az 1. emeleten a tömbök között úgy biztosítják az átjárhatóságot, hogy létrehoznak közösségi területeket amelyiket zöldtetővel oldanak meg, a földszinten pedig kiadható bérleményi területeket alakítanak ki, megkönnyítve ezzel az ott lakók életét. Illetve a terepszint alá egy egyszintes mélygarázs kerül.

Az otthonos lakás egyik fő ismérve, hogy elegendő természetes fény világítja meg, ezért a tervezés során a fő irányelv az épület benapozottsága volt. Ebből adódik a tömbök É-D irányultsága és a déli irányban lelépcsőző tömegalakítás.
A szinteken körbefutó, konzolosan kinyúló teraszlemezek fontos szerepet játszanak a nyári magas napállás elleni védelemben, ezzel teremtve kellemes klímát a lakásokban.

A lakóépületek egymással párhuzamos tömegek lesznek, melyek alkalmazásával mellyel nem belső udvarok, hanem utcák jönnek létre. Erre a megvalósításra azért volt szükség, mert így az egymás felé néző épületekből a kilátás az épületek között északi és déli irányba, így lehetővé válik a szabadabb és szellősebb kapcsolat az épület belső tere és a külső tér között, mint egy belső udvaros kialakítás esetén.

A lakópark kialakítása minden szempontból eleget tesz annak, hogy lakói kényelmes, otthonos, napfényes, barátságos lakásba költözhessenek be családjukkal.
A tervezés során praktikus szempontokat is előtérbe kerültek, illetve kiemelt hangsúlyt fektettek a kényelmes belső terek kialakítására.

 

Reméljük a bejegyzésünk felkeltette érdeklődésedet, minden további információért, bővebb tájékoztatásért, fordulj hozzánk bizalommal, e-mailben, vagy telefonon! A honlapon pedig további kellemes nézelődést kívánunk! 

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu