Főoldal>Hírek>Újépítésű projektek a Central Home kínálatában: V. kerület
Hírek

Újépítésű projektek a Central Home kínálatában: V. kerület

Az elmúlt évek során a fővárosban gomba módra szaporodnak az építkezések. Irodaházak nőnek ki a földből, lakóépületek és a város számos csodás épülete újul meg folyamatosan.
Mindezek mellett számos új építésű lakópark építkezése kezdődött meg vagy akár már be is fejeződött.
Ahogy a korábbiakban, a mai napon is egy új építésű projektet szeretnénk Nektek bemutatni, a Central Home felhozatalából.

 

Mai bejegyzésünkben egy épülő, V. kerületi projektet ismertetünk, a Belváros szívében, a Szervita téren.

Az épület egy újonnan épülő, exkluzív boutique hotellel együtt megvalósuló komplexum, így szélesebb körű szolgáltatások gondoskodnak az itt lakók kényelméről. A lakástulajdonosok a különleges belvárosi helyszín mellett a hotel nyújtotta szolgáltatásokat is élvezhetik, mint például a 24 órás recepció, reggeli a hotelből, takarítás, mosoda vagy a valet parking.
A földszinten és az első emeleten mindemellett üzlethelyiségek kerülnek kialakításra, ezzel pedig visszaköszön a közelben található Váci utca és a Fashion street hangulata.
A projekt olyan exkluzív, a magyar piacon eddig nem létező kategóriát teremt a fővárosi és főként a belvárosi piacon, amely a legigényesebb közönség igényeit is képes kielégíteni.
Ez az építészetileg, anyaghasználatában és szolgáltatásait tekintve is egyedinek tekinthető kategória a szakirodalomban a „Landmark” lakásfejlesztések nevet viseli.
A belső terek kialakításához olyan neves hazai belsőépítészeket kértünk fel, mint Varró Zoltán és Sáfrány Csilla lakberendező designerek.


Minden további információért és a még elérhető lakások listájáért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu