Főoldal>Hírek>Újépítésű projektek a Central Home kínálatában
Hírek

Újépítésű projektek a Central Home kínálatában

Az elmúlt évek során a fővárosban gomba módra szaporodnak az építkezések. Irodaházak nőnek ki a földből, lakóépületek és a város számos csodás épülete újul meg folyamatosan. Mindezek mellett számos új építésű lakópark építkezése kezdődött meg vagy akár már be is fejeződött. A Central Home kínálatában is találkozhatnak az érdeklődők számos budapesti projekttel, legyen szó akár a teljesség igénye nélkül a III. a VIII. vagy a XIII. kerületekről. Ezen bejegyzésünkben az aktuális, kínálatunkban is fellelhető XIII. kerületi projekteket vesszük górcső alá.

Egy kicsit általánosságban az új építésű lakóingatlanokról:

Ami a leginkább vonzó tulajdonsága az új építésű ingatlannak, hogy még nincsen kész: a rajzasztalról megvehető, ezért nem elhanyagolható előnye az előre vételnek, hogy beleszólhatunk a kialakításba, a szobák belső elrendezésébe, a burkolatok, szaniterek, akár a konyha színébe és minőségébe.

Az új lakás vásárlását a Magyar Állam is támogatja, a támogatásra való jogosultság a lakás méretétől és a gyermekek számától függ. A „CSOK” akár 10 millió forinttal is hozzájárulhat a lakás vételárához, a kamattámogatás pedig hitelfelvétel esetén mutatkozik meg a havonta fizetendő sokkal kedvezőbb törlesztőrészletekben.
A fővárosban és vidéken is nagyobb a támogatott hitel összege, jár a szocpol (fiatalok otthonteremtő támogatása), a fiatalok pedig benevezhetnek a Fészekrakó programba.
Nem is beszélve a kisebb értékű lakások illetékmentességéről vagy számos illetékkedvezményről.

Az újépítésű lakással nem csak egy új ingatlant vásárolunk, hanem egy új életérzést is, így nincsenek meglepetések az előző tulajdonostól.
Sokkal inkább jellemző, hogy többnyire kicsik, ennek ellenére kis alapterületen is jó minőségűek. Az eladásokhoz ma már kötelező energetikai tanúsítványok is jól bizonyítják, hogy az újépítésű lakások üzemeltetése gazdaságosabb, mint a használtaké. A modern építészeti és technológiai megoldások kapcsán nemcsak a lakások, hanem az épületek energiafelhasználása is alacsony.

A legtöbb új társasház általában be van kamerázva, kerítés veszi körül őket, sőt van, ahol még gondnok, vagy portás is ül a bejáratnál, így látja az érkezőket, és a távozókat is egyaránt. Így sokkal biztonságosabbak is. Nem elhanyagolható szempont, hogy sokkal zöldebbek hiszen gondoskodnak a füves, parkos rész kialakításáról, akár egy kis játszótér is szokott lenni.

Végül, de nem utolsó sorban nem kell parkolóhely miatt sem aggódni, mert általában a lakásokhoz jár parkoló is, vagy opcionálisan megvásárolható az, így a környezeti károktól sem az lopástól nem kell tartani.  

A mai bejegyzésünkben a XIII. kerületben épülő újépítésű lakásokat szeretnénk bemutatni Nektek, melyek a Natura Residence és a Pacific Park gondozásában épülnek. 

Pacific Park – Angyalföldi úti, és Csángó utcai  projekt

 

A Pacific Park Budapest legdinamikusabban fejlődő kerületében, Úlipótváros határában, a kiváló tömegközlekedéssel és infrastruktúrával rendelkező, Angyalföldön és  a Csángó utcában kerül felépítésre. A környék kiemelkedő fejlődési tendenciát mutat, amely a kerület ezen részét az üzleti élet egyik központjává alakítja át.
A boltok, iskolák és óvodák közelsége teszi kényelmessé a mindennapi életet már most is. Nem csupán saját részre tökéletes választás, de akár hosszútávú befeketésként tekintve az ingatlanvásárlásra, fantasztikus lehetőség egy ilyen környezetben lakást vásárolni.
A Pacific Park újépítésű lakóparkja nem felel meg egy újépítésű társasházzal, mert minden szempontból exkluzívabb minőséget képvisel.
A hőszivattyús rendszerek környezetbarát módon, a levegő hőjét hasznosítva állítanak elő úgymond ‘ingyenes’ energiát. Bár működésükhöz áram szükséges, mégis, mivel a működésükhöz felhasznált energia 3-5-szörösét is képesek előállítani ingyenes energiaforrásból, hőből, ezért a megújuló energiaforrások közé tartoznak.
 Illetve a lakások teljes mértékben előkészítettek az okos funkciókra, ami annyit tesz, hogy a telefonodról tudod irányítani a TV-t, a lámpákat, a redőnyöket, a csaptelepeket, a fűtést, légkondicionálót, illetve programozni lehet a lakás funkcióit, sms-t kapni, ha megszólal a riasztó.
Több száz minőségi burkolat és szaniter közül lehet választani 3500-5990 Ft/nm áron, ráadásul nem szűkítik a választási lehetőségeket. Ráadásul Ingyenes tervezéssel segítenek abban, hogy a kiválasztott termékek ne csak elméletben, hanem a valóságban is harmonizáljanak. Ami nagyon fontos, hogy a garancia élethosszig tart!
Bármilyen felmerülő probléma esetén, segítenek megoldani azt, hogy elégedett lehess választásoddal, és ha az élet úgy hozza, hogy eladod a lakásod, akkor azt biztosan jó áron és hamar tudod megtenni, hiszen hosszú évtizedekig tartani fogja az árát, hiszen lépést tud tartani a kor elvárásaival. 

 

Natura Residence – Mohács utcai projekt

 

A Natura Residence az épület megálmodásakor a fenntarthatóságot, környezettudatos életmódot és a modern városi igényeknek megfelelő technikai hátteret tartotta szem előtt. A társasház a Mohács utcában van, ami központi helyen, mégis egy csendes mellékutcában található, hogy a belvárosi pezsgés pillanatok alatt elérhető legyen ugyan, mégis teret hagy a nyugodt, kellemes pihenésnek.
Az épület fűtés-hűtés és melegvíz energiaigényét levegő-víz hőszivattyú biztosítja. A hőszivattyú egy olyan berendezés, amely a környezet energiáját hasznosítja azáltal, hogy elvonja az alacsony hőmérsékletű energiát, ezt magasabb hőfokszintre emeli, amellyel már lehetséges fűteni vagy melegvizet előállítani.
Szükségtelen plusz klíma rendszer kiépítésével és karbantartásával bajlódni, ez a rendszer hűtésre és fűtésre is alkalmas, a legextrémebb időjárási körülmények között is költséghatékony működéssel. A 2020-tól előirányzott EU-s irányelveknek is megfelelve, biztos és hosszútávú ingatlanbefektetést garantál.
A cég ajándék 3D fürdőszoba látványtervezéssel segít abban, hogy az álmainak megfelelő fürdőszobát rendelhesse meg tőlünk. Meggyőződhet róla, hogy a burkolat valóban beleillik a fürdőszobába, színe és az elrendezése harmonizál, illetve, hogy a fürdőszobában található bútorok és szaniterek hogyan változtatják az összképet.
Az épületen belül a gyors és kényelmes közlekedést 2 db 10 fős lift garantálja, ezen kívül pedig kényelmi faktor, hogy nem kell bajlódni ház előtti parkoló keresésével, hiszen 22 db kétszintes parkológép lesz beépítve és 8 db beálló készül.
A vásárlási szerződéseket ingatlanjogász készíti, illetve a Sopron Bank által jóváhagyott szerződést kötnek a vevőkkel, apróbetűk és rejtett költségek nélkül, így a vásárló igazán biztoságban érezheti magát. 

 

Reméljük a bejegyzésünk felkeltette érdeklődésedet, minden további információért, bővebb tájékoztatásért, fordulj hozzánk bizalommal, e-mailben, vagy telefonon! A honlapon pedig további kellemes nézelődést kívánunk! 

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu