Főoldal>Hírek>Újépítésű társasház a Central Home kínálatában: XI. kerület
Hírek

Újépítésű társasház a Central Home kínálatában: XI. kerület

Kedves Olvasóink! Ahogy az elmúlt hetekben, úgy ma is egy újépítésű projekt bemutatásával készültünk Nektek, a Central Home kínálatából, viszont a mai egy kicsit másabb, mivel nem egy lakóparkról lesz szó, hanem egy kisebb volumenű, családias társasházról, hiszen attól, hogy újépítésű lakásról van szó, nem muszáj lemondani a családias hangulatról sem.

Engedjetek meg egy kis kitérőt, emlékeztetőt, hogy miért érdemes újonnan épülő lakást választani, annak ellenére is, hogy árban jelentősen meghaladja a használtakét:

A beruházás korai fázisában vásárolt lakásnál ingyenesen és szakértő segítséggel módosítható az alaprajz, eldönthető, hogy milyenek legyenek a szaniterek, burkolatok, és a színek. Az épület minden elemében új lesz, és érvényes a jogszabályban rögzített garancia és a szavatosság. Így hosszú ideig élvezhetjük az új lakásunk kényelmét, nem kell semmihez hozzányúlni, nem kell rákölteni a lakásra.

Az újépítésű lakásoknál minden komfortos: a belmagasság, az ésszerű és hatékony alaprajzi elosztás, jól berendezhető helyiségek. Az újépítésű lakásokhoz ma már szinte mindig építenek erkélyt.

Sok esetben a parkolás is megoldott, általában teremgarázzsal, vagy fedetlen, felszíni beállót szinte mindenütt biztosítanak.
Az eladásokhoz ma már kötelező energetikai tanúsítványok is jól bizonyítják, hogy az újépítésű lakások üzemeltetése gazdaságosabb, mint a használtaké.
A modern építészeti és technológiai megoldások kapcsán nemcsak a lakások, hanem az épületek energiafelhasználása is alacsony.

Végül, de nem utolsó sorban nem szabad megfeledkezni a különböző támogatásokról, ami lehet a CSOK, Fészekrakó program, szocpol, illetékmentesség, vagy illeték kedvezmény. Ezekről bővebben itt olvashattok.kerületi társasház, a Bakfű utcában

Újépítésű társasház a Bakfű utcában

Mérnök tulajdonostól eladó, a XI. kerületben, a Madárhegy frekventált részén, kivételes lehetőségű, intim, igényes lakókörnyezetű lakásokat kínálunk, családias lakóközösséget keresők számára egy kiemelten zöldövezetben, újonnan épülő 4 lakásos társasházban.
A tervezéskor a modern, elegáns villa jellegű épületben a panorámára megnyitott, kényelmes, impozáns családi otthonok építésére, ugyanakkor a lehetőség szerinti legprivátabb életterek létrehozására törekedtünk.
 A tulajdonosoknak lehetőségük van, a lakásbelső individuális kialakítására, mert a szerkezet megengedi a belső tér szabad alakítását. A tartószerkezet a külső falakban van rejtve, a helyiségek kialakítását a belső térben tartófalak, vagy oszlopok nem befolyásolják.
A válaszfalak később is szabadon áthelyezhetők a lakók változó igényeinek megfelelően.
A lakásbelsők kialakításakor, már a burkolatok és a szaniterek kiválasztásában is maximálisan érvényesülhet a jövendő lakók saját ízlésvilága. A belső burkolatok szabadon választhatók belsőépítészünk javaslatai alapján.
A lakók kényelmét 6 személyes lift szolgálja, amely közvetlen kapcsolatot biztosít a teremgarázs és a lakószintek között.A garázsban 7 db gépkocsi beálló és a lakásonként tárolók kaptak helyet. A gépkocsibeállás irányának megtervezésekor ügyeltek, hogy a telek természetes lejtését a lehető legjobban kihasználják, így a lehajtó rámpa mindig a lehető legenyhébb dőlés szögű lehessen.
A raktár, és a kocsiszín is opcionálisan megvásárolható, melyeknek ára: a tároló 2 000 000 Ft, míg a garázs: 3 000 000 Ft. 
A társasház elhelyezkedése kitűnő, mivel aszfaltozott, csendes, átmenő forgalomtól mentes utcában található, a 1000 méteres körzetben buszmegálló, templom, kávézó, trafik, játszótér, gyermek- és felnőtt orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, kozmetika, zöldséges, bölcsőde, óvoda, általános iskola, cukrászda található.

Reméljük a bejegyzésünk felkeltette érdeklődésedet, minden további információért, bővebb tájékoztatásért, fordulj hozzánk bizalommal, e-mailben, vagy telefonon! A honlapon pedig további kellemes nézelődést kívánunk!


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu