Főoldal>Kiadó lakások>Kiadó lakások
Kiadó lakások

Kiadó lakások

Sziasztok! Ma  kiadó ingatlanokkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be nektek néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

 

Képíró utcai lakás

A belvárosi V. kerület egyik különleges hangulatú utcájában kiadó egy frissen, magas színvonalúan felújított, exkluzív, 59 nm-es, 2 szobás lakás. Az ingatlan minőségi bútorokkal lett berendezve, valamint energiatakarékos izzók és álmennyezeti hangulatvilágítás is be lett szerelve. A lakás a modern bútorokkal együtt vehető bérbe.

Bérleti díj: 230.000 Ft / hó

no images were found

 


Ó utcai lakás

Kiadó egy frissen, igényesen felújított lakás a belvárosi sétálóutcák közelében, a VI. kerület közkedvelt részén. A 85 nm-es ingatlan kiváló, praktikus beosztású, élhető terek jellemzik. Az átalakítás során minőségi, korszerű anyagokat használtak fel, köztük álmennyezeti hangulatvilágítás, spotlámpák, és ízléses burkolatok is elhelyezésre kerültek.

Bérleti díj: 220.000 Ft / hó

no images were found

 


Rákóczi úti lakás

Az Astoria közelében kiadó ez a frissen felújított, teljes mértékben bútorozott lakás, egy polgári ház 2. emeletén. A rendezett, jó állapotú épület bejárata a Rákóczi út felől közelíthető meg, de a lakás a csendes Dohány utcára néz. A 49 nm területű ingatlan napfényes, 1 szobás. A közművek egyedi mérésűek, fenntartása igen csak kedvező.

Bérleti díj: 150.000 Ft / hó

no images were found

 


Szentkirályi utcai lakás

Kiadó a VIII. kerületi Palotanegyedben egy 2. emeleti, udvari nézetű, napfényes garzonlakás, egy szép, polgári épületben. Az ingatlanhoz amerikai konyhás nappali, külön hálószoba és fürdőszoba tartozik, minden helyisége bútorozott, gépesített, kellően felszerelt. Azonnal költözhető.

Bérleti díj: 130.000 Ft / hó

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu