Főoldal>Kiadó lakások>Kiadó lakások
Kiadó lakások

Kiadó lakások

Sziasztok! Ma  kiadó ingatlanokkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be nektek néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

 

Bástya utcai lakás

Budapest V. kerületében, kiváló tömegközlekedés mellett kiadó egy 70nm-es lakás a Bástya utcában. Az ingatlan egy polgári lakóház 1. emeletén található, napfényes, világos. Két különálló szobával rendelkező budapesti ingatlanról van szó, teljes mértékben bútorozott, illetve gépesített. A lakáson belül cirkó fűtés működik.

Bérleti díj: 232.500 Ft / hó 

no images were found

 


Katona József utcai lakás

A Katona József utcában, Budapest közkedvelt részén kiadó egy 2 plusz egy félszobás ingatlan. Az igényesen felújított lakás egy szintén felújításon átesett polgári, liftes épület része. Dupla komfortos, utcai nézetű ez a kiadó budapesti ingatlan, nézetének köszönhetően pedig világos, napfényes. A lakáshoz tartozó konyha gépesített, felszerelt. 

Bérleti díj: 280.000 Ft / hó

no images were found

 


Tátra utcai lakás

Budapest kedvelt részén, az újlipótvárosi Tátra utcában kiadó egy nemrég felújított lakás. Az ingatlan 3 szobás (nappali és két külön nyíló hálószoba), a hálószobákhoz külön fürdőszoba tartozik. Ez a kiadó budapesti lakás bútorokkal berendezett, konyhája gépesített, felszerelt. A ház, amelyben az ingatlan található, egy szép, rendezett, liftes épület.

Bérleti díj: 160.000 Ft / hó

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további budapesti ingatlanok közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu