Főoldal>Kiadó lakások>Kiadó lakások
Kiadó lakások

Kiadó lakások

Sziasztok! Ma budapesti kiadó ingatlanokkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be nektek néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

 

Síp utcai lakás

Budapest VII. kerületében, a Síp utcában kiadó hosszú távra egy igényesen felújított ingatlan. A lakás 1. emeleti, utcára néző, erkélyes, 120 nm területű. A budapesti ingatlan felújított, amerikai konyhás nappali, 3 különnyíló hálószoba, két fürdőszoba, két wc és egy nagy előszoba tartozik hozzá. Kombi cirkó fűtés van a lakáson belül, világítása energiatakarékos lámpákkal lett megoldva. Az ingatlan igényesen bútorozott, konyhája gépiesített, a nappaliban falra szerelt tv, a fürdőben pedig mosógép is helyet kapott. Tágas, napfényes ez a lakás, amely Budapest központi részén helyezkedik el. A dohányzás az ingatlan területén nem megengedett, parkolás a közelben megoldható.
 

no images were found

 


Honvéd utcai lakás

Kiadó a Honvéd utcában egy magas emeleti lakás Budapest szívében, az V. kerületben. Az ingatlan utcai nézetű, napfényes, világos. A kiadó budapesti lakás területén 3 szoba található, minden helyisége bútorozott. A konyha szintén gépesített és felszerelt az ingatlanon belül. Amerikai konyhás nappali és 2 különnyíló hálószoba tartozik a lakáshoz, melyben házközponti fűtés működik.

Bérleti díj: 220.000 Ft / hó

no images were found

 


Zichy Jenő utcai lakás

Gyönyörűen felújított, igazi nagypolgári lakás kiadó a 6. kerületben. A budapesti ingatlan a kerület körúton belüli részén helyezkedik el, egy rendezett, szép házban. A lakás egy hatalmas nappalival és 2 hálószobával rendelkezik. Az ingatlanhoz tartozó két szoba közül az egyikbe beépített gardrób került, a másik saját fürdőszobával rendelkezik. Egy szép sarokkádas fürdőszoba és egy külön wc is megtalálható a lakáson belül. Kiváló választás lehet hosszú távon is ez a kiadó budapesti ingatlan. 

Bérleti díj: 248.000 Ft / hó

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu