Főoldal>Kiadó lakások>Kiadó lakások
Kiadó lakások

Kiadó lakások

Sziasztok! Ma budapesti kiadó ingatlanokkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be nektek néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

 

Hercegprímás utcai lakás

Kiadó egy gyönyörű lakás a Hercegprímás utcában. A kedvező elosztású ingatlan 32 nm alapterületű, 1 szobás. Teljes körűen fiatalosan fel lett újítva, bútorozott és gépesített. A budapesti lakás szépen karbantartott házban található, nagyszerű elhelyezkedésű, könnyedén eljuthatunk bárhova a városon belül. A bérleti díj magában foglalja a rezsi költségét. 

 

no images were found

 


 
Az V. kerületben, a Hercegprímás utcában kiadó egy  23 nm-es, 1 szobás, napfényes lakás, mely igényesen felújított, teljesen bútorozott, és gépesített állapotban várja új lakóját. Kis alapterülete ellenére, az átgondolt elrendezésnek, világos színeknek köszönhetően, nagyobbnak, tágasabbnak érezhetjük a teret. A bérleti díj magában foglalja a rezsi költségét.
 

no images were found

 


Havas utcai lakás

Egy 1. emeleti, 72 nm-es, 2 szobás, budapesti ingatlan kiadó az V. kerületi Havas utcában. A lakásból utcára nyílik kilátás. A konyha és a fürdőszoba felújított, a két szobában a bútorok igényesen, minőségi kritériumok alapján lettek megválasztva.  Az egyik szoba galériával lett ellátva.

Bérleti díj: 200.000 Ft/hó

no images were found

 


 
Egy 67 nm alapterületű, 1. emeleti, belvárosi lakás kiadó a Hercegprímás utcában. Az ingatlanban 3 szoba, 3 fürdőszoba és étkezős konyha található. A lakás bútorozott, és gépesített. A kitűnő elhelyezkedésen felül,  szép kilátás nyílik az Óriáskerékre. 
 
 

no images were found

 


Weiner Leó utcai lakás

A IV. kerületben, a Weiner Leó utcában kiadó egy 50 nm alapterületű, zöld kertre néző, nagy teraszos lakás. Az ingatlan meglehetősen világos, 2 szobával és kádas fürdőszobával rendelkezik, modern bútorokkal berendezett, gépesített, teljesen felszerelt, azonnal költözhető.

Bérleti díj: 250.000 Ft/hó

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu