Főoldal>Kiadó lakások>Kiadó lakások
Kiadó lakások

Kiadó lakások

Sziasztok! Ma budapesti kiadó ingatlanokkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be nektek néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

 

Kiadó lakás a Hercegprímás utcában

Az V. kerületben, a Hercegprímás utcában kiadó egy  23 nm-es, 1 szobás, napfényes lakás, mely igényesen, modern stílusban lett felújítva. A Budapest belvárosában elhelyezkedő fiatalos lakás teljesen bútorozott, és gépesített.  A bérleti díj magában foglalja a közös és rezsi költségét.

 
 

no images were found

 


Zichy Jenő utcai lakás

Gyönyörűen felújított, igazi nagypolgári lakás kiadó a VI. kerület körúton belüli részén,  egy rendezett, szép házban. A budapesti ingatlan hatalmas nappalival és 2 hálószobával rendelkezik. A lakáson belül egyik szobához beépített gardrób tartozik, a másikból pedig külön bejáratú fürdőszoba nyílik. Ezen kívül egy szép, sarokkádas fürdőszoba és külön WC is található a kiadó belvárosi lakás. Kiváló választás lehet hosszú távon is ez a kiadó budapesti ingatlan. 

Bérleti díj: 248.000 Ft/hó

no images were found

 


Paulay Ede utcai lakás

Kiadó a Budapest belvárosának szívében, a Deák Ferenc térnél egy 98 nm-es, nemrég felújított, 1. emeleti lakás. Az ingatlan duplakomfortos, 3 hálószobával, amerikai konyhás nappalival és külön wc-vel rendelkezik. Különösen ajánlott diákoknak a szórakozási lehetőségek, a metró közelség és a lakás elosztása miatt. 

Bérleti díj: 325.500Ft/hó

no images were found

 


 
Az V. kerületben, a Hercegprímás utcában kiadó egy  23 nm-es, 1 szobás, napfényes lakás, mely igényesen felújított, teljesen bútorozott, és gépesített állapotban várja új lakóját. A budapesti ingatlan kis alapterülete ellenére az átgondolt elrendezésnek és a világos színeknek köszönhetően, nagyobbnak, tágasabbnak érezhetjük a teret. A bérleti díj magában foglalja a rezsi költségét.
 

no images were found

 


 
Kiadó Budapesten, a VI. kerületi  Szív utcában egy 65 nm-es, új építésű ingatlan, egy liftes ház 3. emeletén. A lakás amerikai konyhás nappalival és másfél szobával, fürdőszobával és külön WC-vel rendelkezik. A budapesti ingatlan napfényes, kitűnő állapotú, teljesen bútorozott.
 
 

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu