Főoldal>Kiadó lakások>Kiadó lakások
Kiadó lakások

Kiadó lakások

Sziasztok! Ma budapesti kiadó ingatlanokkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be nektek néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

 

Tátra utcai lakás

Budapest kedvelt részén, Újlipótvárosban, a Tátra utcában kiadó egy nemrég felújított lakás. Az ingatlan nappalival és két különnyíló hálószobával rendelkezik, mindkét szobához külön fürdőszoba tartozik. A budapesti lakás IKEA  bútorokkal van berendezve, a konyhája gépesített, felszerelt. A fűtésről combi cirkó rendszer gondoskodik az ingatlanon belül. A ház szép, rendezett, liftes épület. A kiadó lakás azonnal költözhető, 2 havi kaució szükséges.

Bérleti díj: 160.000 Ft/hó

no images were found

 


Révész utcai lakás

Kiadó egy Duna panorámás, exkluzív lakás a River Loftban, egy liftes ház második emeletén. Az ingatlan összterülete 160 nm, mely 2 belső emeleten oszlik el. A kiadó lakás alsó szintje 140 nm, itt található egy gyönyörű, hatalmas amerikai konyhás nappali, egy halószoba fürdőszobával, és egy meglehetősen nagy spejz. Az emeleten helyezkedik el még egy hálószoba fürdővel. A budapesti ingatlanon belül padlófűtés működik. A házhoz Wellness részleg tartozik, valamint 0-24 órás portaszolgálat.

no images were found

 


Szentkirályi utcai lakás

Budapesten, a Palotanegyedben, a Szentkirályi utcában, szép, liftes, polgári épületben kiadó egy 2. emeleti lakás. Az  utcai nézetű, napfényes ingatlan amerikai konyhás nappalival és külön hálószobával rendelkezik. A lakás bútorozott, gépesített, felszerelt. A kiadó budapesti ingatlan azonnal költözhető, 2 havi kaució szükséges.

Bérleti díj: 180.000 Ft/hó

no images were found

 


Lázár utcai lakás

Kiadó a Bazilikától 2 percre, a Lázár utcában található, új építésű lakás, mely alapterülete 82 nm. A budapesti ingatlan amerikai konyhás nappali és 2 külön hálószoba elosztású, továbbá 2 fürdőszobával és vendég WC-vel is rendelkezik. A kiadó lakás  klimatizált, redőnnyel ellátott, kombi cirkó fűtéses.

Bérleti díj: 403.000 Ft/hó

no images were found

 


Katona József utcai lakás

A Katona József utcában, Budapest közkedvelt részén kiadó egy 2 plusz egy félszobás ingatlan. Az igényesen felújított lakás egy szintén felújításon átesett polgári, liftes épület része. Dupla komfortos, utcai nézetű ez a kiadó budapesti ingatlan, nézetének köszönhetően pedig világos, napfényes. A lakáshoz tartozó konyha gépesített, felszerelt. 

Bérleti díj: 280.000 Ft / hó

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további budapesti ingatlanok közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu