Főoldal>Kiadó lakások>Kiadó lakások
Kiadó lakások

Kiadó lakások

Sziasztok! Ma budapesti kiadó ingatlanokkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be nektek néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

 

Bajcsy-Zsilinszky úti lakás

Budapesten, a VI. kerületben, igazi polgári hangulatú, 135 nm-es, 4. emeleti lakás hosszú távra kiadó azonnali költözéssel. Az ingatlan bútorozott, gépesített, 4 szobával és fürdőszobával rendelkezik. A nagyszerű elhelyezkedésű, gyönyörűen felújított, kiadó lakás minden igényt kielégít.

Bérleti díj: 682.000 Ft

no images were found

 


Wesselényi utcai lakás

Budapesten, a VII. kerületi Wesselényi utcában hosszú távra kiadó egy 110 nm alapterületű, 3 szobás ingatlan. A lakás egy liftes ház 3. emeletén helyezkedik el,  bejárata a lépcsőházból nyílik. A kiadó ingatlan nappali, 2 különnyíló hálószoba plusz hall elosztású, nagyon világos, tágas, bútorozott és gépesített, továbbá egy 8 nm-es erkéllyel is rendelkezik.

Bérleti díj: 340.000 Ft

no images were found

 


Szentkirályi utcai lakás

Kiadó a VIII. kerületi Palotanegyedben egy 2. emeleti, udvari nézetű, napfényes garzonlakás, egy szép, polgári épületben. A budapesti ingatlanhoz amerikai konyhás nappali, külön hálószoba és fürdőszoba tartozik, minden helyisége bútorozott, gépesített, kellően felszerelt. Azonnal költözhető.

Bérleti díj: 130.000 Ft / hó

no images were found

 


Belvárosi lakás 

A VI. kerületi Teréz körúton kiadó egy nagyon szép, kívül-belül szuper állapotú, liftes, hangulatos ház 3. emeletén  egy nagyon jó elosztású, déli fekvésű lakás.  A budapesti, napfényes ingatlan, 85 nm alapterületű, amin belül nappali és 3 különnyíló szoba, valamint amerikai konyha található.

Bérleti díj: 341.000 Ft / hó

no images were found

 


Andrássy úti lakás

A sugárút Oktogon és Bajcsy-Zsilinszky út közötti szakaszán 2012-ben felújított, liftes épület legfelső szintjén található, újszerű állapotban lévő, duplakomfortos, két szintes, teraszos lakás kiadó. A budapesti ingatlan egyedi fűtéssel és hűtéssel rendelkezik, az ablakokon elektromos redőnyök vannak. A nappalit fatüzelésű kandalló díszíti, a riasztó előkészítése megtörtént. A kiadó ingatlan alapterülete a tulajdoni lapon 79 nm, a valóságban 95 nm.

Bérleti díj: 511.500 Ft

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu