Főoldal>Kiadó lakások>Kiadó lakások 2018/10
Kiadó lakások

Kiadó lakások 2018/10

Sziasztok! Ma budapesti kiadó ingatlanokkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be nektek néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

Bajcsy-Zsilinszky úti lakás

Budapesten, a VI. kerületi Bajcsy-Zsilinszky úton hosszú távra kiadó egy igazi polgári hangulatú bútorozott, gépesített lakás. A kiadó ingatlan egy liftes ház 4. emeletén helyezkedik el, 135 nm alapterületű, amelyen egy hatalmas, panorámás nappalival és 3 nagy hálószobával, valamint 2 fürdőszobával rendelkezik. A kiadó lakás minden igényt kielégít, közlekedése kitűnő. Azonnal költözhető 2 kaució ellenében.

Bérleti díj: 682.000 Ft/hó

no images were found

 


Weiner Leó utcai lakás

Budapesten, a VI. kerületben, a Weiner Leó utcában kiadó egy 1. emeleti50 nm alapterületű, zöld kertre néző, 2 szobás lakás. Az ingatlan meglehetősen világos, egy tágas nappalival,  szépen berendezett hálószobával, illetve külön konyhával rendelkezik. Továbbá kádas fürdőszobát és külön WC-t találhatunk a lakásban.  A budapesti ingatlan modern bútorokkal berendezettgépesített, teljesen felszerelt. A közelben villamos megálló található. Azonnal költözhető.

Bérleti díj: 250.000 Ft/hó

no images were found

 


Kálmán Imre utcai lakás

Budapest belvárosában, az V. kerületben kiadó egy igényesen felújított, nagyon szép, hangulatos, 3 szobás polgári lakás, a Kálmán Imre utcában. Az ingatlan gyönyörű nappalival, 2 különnyíló hálószobával, tágas konyhával rendelkezik, továbbá étkező, valamint fürdőszoba, mosókonyha és WC is található benne. A budapesti lakás minden helyisége bútorozott, ízlésesen van berendezve. 

Bérleti díj: 450.000 Ft/ hó

no images were found

 


Akácfa utcai lakás

Budapesten, a VII. kerületi Akácfa utcában kiadó egy 2. emeleti, 56 nm-es, 2 és félszobás, cirkófűtéses lakás. Az ingatlan egy amerikai konyhás nappalival, hozzátartózó fürdőszobával, illetve 2 tágas hálószobával rendelkezik. A közlekedés szempontjából ez a budapesti lakás kiváló, mivel a közelben találhatóak busz-, villamos-, trolibusz-, és metrómegállók is. 

Bérleti díj: 155.000 Ft/hó

no images were found

 


Teréz körúti lakás

Budapesten, VI. kerületben, a Teréz körúton kiadó egy 68 nm-es, 2 szobás lakás. A tágas nappaliban egy 20 nm-es galéria lett kiépítve, amit hálószobaként használható.  Továbbá az ingatlanban egy konyhát találhatunk, a fürdőszoba és a WC külön lett kialakítva.  A budapesti lakás kiváló közlekedéssel rendelkezik.

Bérleti díj: 150.000 Ft/ hó

no images were found