Főoldal>Kiadó lakások>Kiadó lakások 2018/11
Kiadó lakások

Kiadó lakások 2018/11

Sziasztok! Ma budapesti kiadó ingatlanokkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be nektek néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

Báthory utcai lakás

Budapest belvárosában, az V. kerületben hosszú távra kiadó egy liftes, felújítás előtt álló, szép, polgári épületben található, utcai nézetű, napfényes lakás62 nm alapterületű ingatlan 2 szobának ad helyet, egy nappalinak és egy hálószobának.  Továbbá az ingatlanban egy kádas fürdőszobát illetve külön WC-t találhatunk. A budapesti lakás nagyon jó infrastruktúrával rendelkezik, a helyiségek bútorozottak, illetve gépesítettek. Azonnal költözhető!

Bérleti díj: 150.000 Ft / hó

no images were found

 


Síp utcai lakás

Budapest VII. kerületében, a Síp utcában kiadó hosszú távra egy igényesen felújított ingatlan. A lakás 1. emeleti, utcára néző, erkélyes, 120 nm területű. A budapesti ingatlan felújított, amerikai konyhás nappali, 3 különnyíló hálószoba, két fürdőszoba, két WC és egy nagy előszoba tartozik hozzá. Kombi cirkó fűtés van a lakáson belül, világítása energiatakarékos lámpákkal lett megoldva. Az ingatlan igényesen bútorozott, konyhája gépesített, a nappaliban falra szerelt TV, a fürdőben pedig mosógép is helyet kapott. Tágas, napfényes ez a lakás, amely Budapest központi részén helyezkedik el. A dohányzás az ingatlan területén nem megengedett, parkolás a közelben megoldható.
 

no images were found

 


Zichy Jenő utcai lakás

Kiadó a VI. kerületi Zichy Jenő utcában egy tágas, napfényes, világos lakás egy remek állapotban lévő házban. A 120 nm-es budapesti ingatlanon belül 3 hálószoba található, valamint nappali és elkülönített konyha is. Nyugodt, csendes környezet várja a beköltözőket a belvárosi elhelyezkedés ellenére is.

Bérleti díj: 310.000 Ft/hó

no images were found

 


Andrássy úti lakás

Kiadó Budapesten, az Oktogon és Bajcsy Zsilinszky út között egy 2012-ben felújított épület 2. emeletén található lakás. Az újszerű állapotban lévő, dupla komfortos lakás 75 nm alapterületű, terasszal rendelkezik. Az ingatlan egyedi fűtéssel és hűtéssel rendelkezik, az ablakok elektromos redőnyökkel vannak felszerelve. A budapesti ingatlan bútor nélkül kiadó.

Bérleti díj: 372.000 Ft/hó

no images were found

 


Katona József utcai lakás

Felújított, polgári, liftes épületben kiadó egy igényesen felújított, utcai nézetű, napfényes, 96 nm-es, 2 plusz 1 fél szobás lakás a XIII. kerületben. A budapesti ingatlanban egy nappalit, 2 hálószobát, egy gépesített, felszerelt konyhát találhatunk. Továbbá a lakás duplakomfortos és egy tárolóval is rendelkezik. 

Bérleti díj: 280.000Ft/hó

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu