Főoldal>Kiadó lakások>Kiadó lakások 2018/12
Kiadó lakások

Kiadó lakások 2018/12

Sziasztok! Ma budapesti kiadó ingatlanokkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be nektek néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

Váci utcai lakás 

Budapest belvárosában, a Váci utcában kiadóvá vált egy 40 négyzetméter alapterületű, gyönyörű stúdió lakás. Az utcai nézetű ingatlan egy liftes ház 2. emeletén helyezkedik el, teljes mértékben bútorozott és gépesített. A fűtés cirkó rendszerrel lett megoldva. Közlekedési szempontból kiváló, mivel a belváros legjobb részén helyezkedik el. Akár 6 hónapra is kibérelhető!
Bérleti díj: 160.000 Ft/ hó + rezsi

no images were found

 


Nagysándor József utcai lakás

Az V. kerületben, a Bank negyedben kiadó egy 75 nm-es3 szobás, 1. emeleti, utcai kilátású, világos lakás. Az ingatlan jó állapotú, teljes körűen lett felújítva és gépesítve. A budapesti lakás 1 nappalival és 2 hálószobával, rendelkezik, aminek az alapterülete 20 nm, mindegyik igényesen ás hangulatosan lett berendezve. Az ingatlan bútorozottangépesítetten kiadó, a rezsit nem tartalmazza. A közelben metró- és buszállomás található.

Bérleti díj: 1200 Eur/hó

no images were found

 


Mérleg utcai lakás

Budapest belvárosa szívében, az V. kerületben, igényes, világos, csendes, 75 nm-es lakás kiadó. A két gyönyörű hálószoba külön nyílik, a tágas amerikai konyhás nappaliból. Az ingatlan felújított, bútorozott, gépesített illetve rendelkezik konyhabútorral. Közlekedés szempontjából kiváló, mivel a közelben találhatóak a Deák Ferenc tér villamos-, busz- és metrómegállói. 

Bérleti díj: 372.000Ft / hó

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további budapesti ingatlanok közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu