Főoldal>Kiadó lakások>Kiadó lakások 2018/13
Kiadó lakások

Kiadó lakások 2018/13

Sziasztok! Ma budapesti kiadó ingatlanokkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be nektek néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

XIII. Lehel utcai lakás

Kiadó Budapesten, a XIII. kerületben, a Lehel utcában egy 3. emeleti, 31 nm-es, 1 szobás lakás. A budapesti ingatlan egy előszobával rendelkezik, amelyből egy összkomfortos fürdőszoba, illetve egy tágas amerikai konyhás nappali nyílik. A lakás nagyon fiatalosan van berendezve és gépesítve, továbbá egy erkéllyel is rendelkezik. A budapesti lakás a Béke tér közelében helyezkedik el, villamos- illetve számos buszmegállót találhatunk az ingatlan közelségében.

Bérleti díj: 120.000 Ft /hó + rezsi

no images were found

 


XI. Egry József utcai lakás

Kiadóvá vált a XI. kerületi Egry József utcában egy 40 nm-es, 1 szobás lakás. A budapesti ingatlan a földszinten helyezkedik el, teljes mértékben felújított és gépesített. Megegyezés szerint bútorral vagy üresen bérbe vehető. A lakás nagyon jó elhelyezkedésű, mivel a közelben van a 4-es és 6-os villamos-, illetve számos busz megállója is.

Bérleti díj: 150 000 Ft/ hó

no images were found

 


Bajcsy Zsilinszky utcai lakás

Kiadó Budapesten, az Arany János utcai metrónál egy utcai nézetű, 85 nm-es lakás, mely luxusminőségben lett felújítva. A gyönyörű, napfényes ingatlan nappalival és két hálószobával, továbbá 2 fürdőszobával, hallal és étkezős konyhával rendelkezik. A budapesti lakás nagyszerű infrastruktúrájú környéken egy liftes ház 2. emeletén található. 

Bérleti díj: 480.500 Ft/hó

no images were found

 


Szív utcai lakás

Kiadó Budapesten, a VI. kerületi  Szív utcában egy 65 nm-es, új építésű ingatlan, egy liftes ház 3. emeletén. A lakás amerikai konyhás nappalival és másfél szobával, fürdőszobával és külön WC-vel rendelkezik. A budapesti ingatlan napfényes, kitűnő állapotú, teljesen bútorozott.

Bérleti díj: 201 500 Ft/hó

no images were found

 


XI. Egry József utcai lakás

Budapesten, a XI. kerületben, az Egry József utcában kiadó egy 37 nm-es, 1 szobás, földszinti lakás. A budapesti ingatlan teljes körű felújításon esett át, üresen vehető ki. A lakás lokációja kiváló, a közelben van 4-es és 6-os villamos-, illetve számos busz megállója is.

Bérleti díj: 120 000 Ft/ hó

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további budapesti ingatlanok közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu